Vitamina C: vitamina tinereții?

Fiecare copil a auzit de vitamina C. Are efecte minunate în răceală, guturai sau ori de câte ori avem nevoie să ne întărim sistemul imunitar. Putem găsi o cantitate destul de mare de vitamina C în citrice, totuși nu-i unica sursă al acestui ingredient valoros. Cum ne influențează frumusețea vitamina C? Ne poate ajuta să ne păstrăm tenul tânăr și radiant?

Răspunsul e: da, și subiectul merită atenția noastră. Căutarea „miracolului tuturor timpurilor” a fost subiect de discuție mulți ani, totuși unele ingrediente și formule se întorc în această căutare, pur și simplu pentru că sunt eficiente. Un astfel de caz e vitamina C, care reapare în numeroase versiuni ale produselor de îngrijire a tenului, incluzând proprietățile de rejuvenare și revitalizare.


 Cum funcționează produsele cosmetice pe bază de vitamina C?
Vitamina C e un ingredient cheie și sunt multe sarcini pe care le poate îndeplini! În primul rând, acesta acționează ca un antioxidant puternic. Ce înseamnă aceasta în practică? Vitamina C combate radicalii liberi, previne leziunile celulare și îmbătrânirea tenului. Datorită proprietăților sale benefice, aceasta întărește vasele sanguine, le îmbunătățește elasticitatea și accelerează procesul de restabilire. Asemenea proprietăți sunt valoroase în special pentru femeile cu capilarele fragile sau dilatate, tenul predispus la roșeață și cuperoză, cât și pentru acelea care se confruntă cu acneea.
Proprietățile antirid ale vitaminei C au fost demonstrate din punct de vedere medical. Pentru multe femei este foarte important că iluminează decolorările, catifelează iritațiile pielii și combate dehidratarea tenului prin stimularea sintetizării de ceramide necesare retenției apei.
Este interesant faptul că vitamina C acționează la fel ca un filtru UV – și acesta încă nu-i spectrul deplin al capacităților sale!
Acest ingredient revitalizant prețios este foarte bun pentru fiecare tânără, de la adolescente până la femeile de 20, 30 ani, cât și pentru femeile mature. Este clar că îngrijirea frumuseții ar putea fi ajustată necesităților tenului, care pot varia pentru fiecare din noi, totuși poate fi un element comun, de exemplu, crema sau serul pe bază de vitamina C care pot fi aplicate atât de mamă, cât și de fiică.
Serul Anew cu Vitamina C este un produs nou cu eficacitate demonstrată și confirmată. 99% dintre femeile care au testat acest produs au observat că tenul arată mai luminat datorită celor 10% de vitamina C într-o formulă unică, patentată.
Ce-i atât de special în aceasta? Mai presus de toate, ingredientul rămâne activ și eficient de la prima până la ultima întrebuințare.
Efectul unui ten mai luminat, catifelat și rejuvenat se observă chiar și după prima utilizare. După 2 săptămâni, tenul tău va arăta mai tânăr, mai ferm și va avea o structură mai catifelată.
Serul cu vitamina C acționează cel mai bine când este folosit împreună cu alte produse din gama Anew. Dacă ai mai puțin de 30-35 ani, încearcă setul cu crema hrănitoare care îți poate oferi toate ingredientele necesare și îți asigură hidratarea adecvată. Pentru femeile de 45+ și 55+, recomandăm cremele pentru fermitate și regenerare împreună cu serul cu vitamina C.
O astfel de îngrijire a frumuseții nu doar oprește timpul, ci și-l întoarce.

Comentarii