Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

miercuri, 12 noiembrie 2014

Creme de ochi! Putem trai fara ele?

Unii critici insistă ca cremele de ochi vandute separat sunt un truc de marketing pentru a mări vanzările. Noi în schimb avem argumente care vin să susțină că acest lucru nu este adevărat. Citește și decide singură. 


Pielea din jurul ochilor este puțin diferită de restul feței. Este mult mai fină și arată prima semne de bătranețe. Grosiema ei o face mai vulnerabilă și delicată, respectiv este mult mai înclinată spre reacții alergice decît restul feței. Dacă ai experimentat vreodată o reacșie alergică, atunci îți aduci aminte că area ochilor a fost una din cele mai afectate.  


Pielea din jurul ochilor efectuează zilnic mișcări antrenante, de fiecare dată cînd miști ochii sau de fiecare dată cînd zîmbești, cînd te încrunți sau cînd deschizi ochii cu surpriză, mușchii mici sunt încordați de foarte multe ori într-o zi. De aceea, o data cu trecerea timpului, această piele se usucă și formează mici riduri, numite laba gîștei.
Pielea de sub ochi este mult mai predispusă către un aspect pufos fiindcă reținerile de fluide se adună acolo iar cearcănele tot nu sunt o problemă ce poate fi ignorată. Cînd epiderma devine subțire și vinele de sub ochi devin mai proeminente, cearcănele se simt ca acasă. Respectiv, lipsa somnului, prea multă expunere la soare și înaintatul în vîrstă sunt deobicei vinovatele cause pentru acest aspect al ochilor.

În cele din urma, spre deosebire de restul feței, zona de sub ochi, nu conține uleiuri sau glande care ar putea iriga pielea asigurîndu-i aportul necesar de umiditate. Cremele de ochi asigură soluția pentru această problemă.….
În concluzie sperăm că am reușit să te convingem, și că vei avea nevoie de ajutor în alegerea cremei potrivite de ochi. AVON are un portofoliu bogat în produse, care îți vor îndeplini orice cerință.
Produs testat dermatologic, crema luxuriantă de ochi care revitalizează zona ochilor cu extracte de caviar negru și alge. Mulțumită ingredientelor puternice, asigură 24 ore de hrănire profundă și reduce vizibil ridurile din această zonă. ANEW Vitale 25+,
Vitale 25+, Reversalist 35+, Ultimate 45+, Platinum 55+
Ar trebui să folosești crema de ochi ca o parte importantă a ritualului de frumusețe. Acum poți alege crema potrivită vîrstei tale. ANEW VITALE 25+
Imediat reduce look-ul pufos al ochilor, și face pielea să arate odihnită și luminoasă.
ANEW REVERSALIST 35+
Ajută la reînoirea și fermitatea zonei ochilor mulțumită sistemului dublu cu Tri-Elastinex și peptide exclusive.
ANEW ULTIMATE 45+
Dramatic redefinește ochi și luptă împotriva ridurilor de expresie cu ajutorul formulei 2-in-1 pentru zi și pentru noapte.
ANEW PLATINUM 55+
Reîmprospătează aspectul tînăr, face pielea să arate mai elastică, mai moale, și mult mai hrănită, în timp ce reduce ridurile de sub ochi.
Crema cu formula inspirată de ecuația A-F33 patentată cu o tehnologie care a cîștigat premiul Nobel, reface aspectul pielii la nivel celular în timp ce acționează asupra zonei ochilor facîndu-i să pară mai moi și pielea mai fermă, în timp ce le redă aspectul tineresc.
Formula dublă a cremei de ochi, unde una din ingrediente conține o substanțp de arginină care ajută la redefinirea elasticității și ridică pielea, în timp ce o altă cremă conține Tehnologii Derma-Refine, care ajută la reducerea aspectului tern și petelor de culoare.

Crema premiantă, bogată în vitamine și minerale, cu infuzii de plante și tehnologia Optic Pearls, care conțin microparticle care reflectă lumina făcînd zona ochilor una cu adevărat radiantă.
 Naturals Herbals Eye Cream 30+


Împachetată cu cele mai bune substanțe naturale, acest gel-cremă este un luptător puternic împotriva ridurilor. Conține extracte de echinacea, ceai verde, ginseng și hrănește pielea cu vitaminele A,C; E și lecithină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: