Ghid de folosire al periilor Avon

E timpul sa rezolvam o data pentru totdeauna dilema periatului. Cu ajutorul acestui ghid vei gasi peria perfecta pentru nevoile parului tau.


 Mai mult volum 


Daca visezi la bucle fabuloase si extra volum foloseste peria pentru bucle lejere. Aerul fierbinte de la uscator incalzeste peria si ajuta la modelarea parului in directia dorita. Fluxul de aer ajuta la uscarea rapida a parului. Acesta perie este potrivita pentru parul mediu si lung.


Inainte sa incepi coafatul spala parul si usuca-l, lasandu-l usor umed. Pentru extra volum piaptana parul de la radacini spre varfuri cu miscari lente. Urmareste cu uscatorul de par miscarile periei, directionand aerul cald pe tulpina firului de par.



 Bucle perfecte 


Peria pentru bucle se aseamana cu peria pentru bucle lejere, dar are un diametru mai mic. Acesta perie te ajuta sa creezi bucle, sa ai volum, imbunatateste textura parului. Este recomandata pentru tunsoarea bob si pentru par de lungime medie (pana la umeri).


Acesta perie te ajuta daca vrei coafura cu par ondulat. Pentru a o obtine imparte parul in suvite si apoi de la mijlocul suvitei pana jos infasoara parul pe perie, indreptand bucla in interior, spre fata. Foloseste concomitent si un uscator cu aer cald. Apoi asteapta cateva momente pana cand se raceste bucla pe perie. Poti pur si simplu sa opresti uscatorul sau sa folosesti optiunea de aer rece.

 Par matasos 



 Peria patrata, in forma de paleta este proiectata pentru netezirea parului. Forma patrata permite pieptanarea uniforma si netezirea unei portiuni mai mari dintr-o singura miscare. Poate fi folosita atat pentru parul lung cat si pentru cel scurt.

 Pentru toate tipurile de par 



Foloseste periea universala pentru a descurca cu usurinta parul. Este potrivita pentru aproape toate tunsorile si lungimile de par. Perii moi si flexibili descurca usor parul, il protejeaza si nu irita scalpul.

 Modelare rapida 



 Peria pentru coafarea parului scurt este prevazuta cu fante prin care aerul patrunde, astfel uscarea parului sau coafarea lui devin mai usoare. Parul devine mai usor de modelat, iar buclele isi pastreaza forma. Spala parul si usuca-l intr-un prosop. Cu ajutorul periei pentru parul scurt descurca usor parul. Pentru volum, ridica parul cu ajutorul periei si usuca de jos in sus, fara a atinge radacinile.

Pieptane pentru coafat 



Este stilistul tau personal de acasa si ajuta foarte mult cand vrei sa te coafezi.Cele doua capete cu densitati diferite intre peri iti oferta coafarea completa: definirea formei, volum si impartirea suvitelor.

 Pieptane pentru indreptarea parului 


Cauti o metoda usoara prin care sa iti indrepti parul? Iti prezentam acest pieptane care indreapta profesionist fiecare suvita de par. Pentru a obtine cele mai bune rezultate pozitioneaza suvita de par intre cele doua brate ale pieptanului, inchide-l si cu uscatorul urmareste miscarea de sus in jos. Repeta actiunea pe fiecare suvita de par.

 Mereu la indemana 


Peria compacta este practica, fiind prevazuta cu oglinda. O poti purta mereu cu tine pentru ca incape perfect in geanta si este de nelipsit in calatorii sau la plaja.

Oglinda iti ofera posibilitatea sa iti verifici discret coafura oricand doresti.Este la indemana ta atunci cand vrei sa iti aranjezi parul.

 Pentru a-ti oferi o experienta placuta in timpul pieptanatului, confort si control periile Avon sunt prevazute cu maner ergonomic si anti-alunecare.

Comentarii