Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

vineri, 6 iulie 2018

Horoscopul parfumurilor pentru femei

Semnele astrologice spun multe despre caracterul, obiceiurile și preferințele noastre. Ele de asemenea pot fi un ghid pentru a prezice parfumurile care ne pot fi pe plac. Ce va uimi femeia Taur și ce parfumuri ar trebui să evităm atunci când pregătim un cadou pentru femeia Scorpion? Află mai jos:


Femeia Berbec

Femeile născute sub acest semn zodiacal apucă viața de coarne! Ele nu sunt nimfe subtile eterice, ci mai degrabă femei reale din carne și oase! Ele posedă încrederea în sine și sunt spontane, directe și pline de inițiativă. Sunt deschise pentru noutăți, astfel încât nu este nevoie să vă îngrijorați că noul parfum le va intimida.
Pentru femeia Berbec, preferabil să evitați mirosurile fragile și delicate, deoarece acestea nu se potrivesc cu personalitatea lor. 
Mai bine încercați ceva intens și energizant, cum ar fi Little Black Dress Party sau Avon Attraction

Femeia Taur

Femeie de foc! În viață, ca și în iubire, trece prin foc și pară. Dacă iubește, atunci la nebunie dacă nu, veți observa cu siguranță. Femeile Taur sunt vibrante și senzuale, dar și schimbătoare. Într-o zi pot fi tăurași precum în desene animate iar în alte zile pot fi ca într-o adevărată Corrida.
Natura lor senzuală se potrivește cel mai bine cu afrodiziacul natural, cum ar fi moscul sau lemnul de santal, prezent în clasicul Little Black DressTTA Today sau parfumul Eve Duet.

Femeia Gemeni

Femeile Gemeni sunt senzaționale, pline de charm și adoră să flirteze. E plină de energie, grație și simpla bunătate umană. În dezavantajul lor, au tendința de a se supraîncărca și ca un tipic Gemeni, ea va prefera să se despartă în două și să fie cel puțin în două locuri diferite în același timp.
Ea frecvent își schimbă preferințele, așa că va iubi cu siguranță un nou parfum. În cel mai rău caz, îl va consuma mai repede ca orice persoană. 
Merită să încerci Perceive Oasis sau Parisian Chic.

Femeia Rac

De obicei este calmă, liniștită și foarte răbdătoare. Își scoate ghearele în ultima instanță, și de cele mai multe ori prea târziu, când este deja rănită. Sensibilă și timidă, nu-i place să fie în centrul atenției. Se simte bine în outfituri feminine, dar calme– atât în viață cât și în stil, nu-i place să strălucească prea mult. 
Îi vor fi pe plac parfumurile cum ar fi Rare Pearls cu o notă subtilă de magnolie, dar noul Eve Confidence poate servi de asemenea o soluție bună. Femeia Rac nu are adesea încredere în ea, iar această aromă o va face să se simtă mai sigură pe sine.

Femeia Leu

Leii sunt adevărați lideri, nu le place să fie conduși. Aceste femei sunt decisive, încăpățânate, puternice și le place să obțină ce doresc. Nu are rost să te cerți cu ele, deoarece ele rareori își schimbă percepțiile și nu le place să-și recunoască greșelile. Femeile Leu vor dori parfumuri puternice dar nu prea sofisticate. Ele nu au nevoie să demonstreze lucruri evidente nimănui; este suficient să evidențiați ceea ce se poate vedea cu ochiul liber. 
Îți recomandăm Premiere LuxeAvon Alpha sau Avon Luck

Femeia Fecioară

Fecioarele sunt sobre, calme și rar afectate de emoții. Chiar și în adolescență ele nu se lasă duse de val și nu-și pierd echilibru. Sunt meticuloase și ordonate, au tendința de a fi puțin timide, și evită experimentele. Jocul Vedetelor nu sunt pentru ele – preferă să stea în umbră.
Parfumul pentru femeia Fecioară trebuie să fie armonios și echilibrat. Pur Blanca, Eve Elegance sau Perceive Dew e alegerea perfectă.

Femeia Balanță

Echilibru nu e doar un cuvânt pentru ele. Ele apreciază liniștea și disciplina; Sunt adepte a compromisului și evită certurile. Femeile născute sub acest semn sunt adepte a clasicului și diplomației indiferent de job.
Femeile Balanță adoră luxul fără îndoială și toate lucrurile de calitate bună. Sunt predispuse să prefere parfumuri nu foarte îndrăznețe cum ar fi Little Black Dress Weekend, Avon Life și Eve Elegance pentru ocazii speciale.

Femeia Scorpion

Sunt seducătoare, misterioase și senzuale. Femeile Scorpion au primit o etichetă rea fiind asociată cu femela mantis dar în realitate ea își scoate veninul atunci când se simte amenințată
Tinde să fie sensibilă și gentilă, dar aparența poate fi înșelătoare. Femeia Scorpion nu poate suporta parfumuri cu esențe dulci și florale, dar tot odată nu destul de agitate. Îi va plăcea cu siguranță seria IMARIMesmerize Black sau Eve Alluring – cu note ușor de dulce, dar totuși cu dinți.

Femeia Săgetător

Ea apreciază libertatea și ușurința, detestă rutina și dacă dorește cu adevărat să obțină ceva, cu siguranță îi va reuși. De obicei aceste femei au o ținută sportivă, ecologică, purtând rareori tocuri înalte sau rochii negre scurte, totuși au o mulțime de farmec și grație.
Ele vor prefera parfumuri energizante și proaspete cum ar fi Avon Free sau Avon Pure. Pentru ocazii speciale vor opta pentru ceva mult mai romantic cum ar fi Viva la Vita.

Femeia Capricorn

Ea tinde să fie o femeie super, discretă și calmă. Ea nu va izbucni în râs sau plâns, uneori poate chiar să pară rigidă și lipsită de flexibilitate, dar în realitate deține o inimă de aur și e foarte sensibilă. Femeile născute sub acest semn au ambiții uriașe și deseori le realizează cu pasiune și implicare.
Femeii Capricorn îi va plăcea Avon Attraction RushPur Blanca Elegance sau Far Away Infinity. Ea nu preferă schimbările frecvente, deci, uneori este greu să o convingi să ia un nou parfum. În orice caz, ea ar trebui să riște să experimenteze din când în când, deoarece acest lucru va îmbogăți natura ei neascultătoare.

Femeia Vărsător

Fermecătoare și totuși romantică. Poate fi capricioasă, ingenioasă, creativă și posedă adesea un suflet de artist. E dificil să etichetezi o femeie Vărsător, deoarece trăsăturile ei variază. Adesea ideile lor neordinare surprind lumea. 
Femeile Vărsător adoră aromele atrăgătoare, blânde dar nu banale. Le va fi pe plac Celebre și Secret Fantasy

Femeia Pești

Devotată și iubitoare, femeia Pești are tendința de a se ascunde în umbră în lumina ei. Ea este capabilă să sacrifice pentru familie până la punctul de a se pierde. Aceste suflete blânde primesc plăcerea din grija pe care o oferă celorlalți. Va aprecia orice cadou și cu siguranță își va exprima recunoștința.
Femeile Pești se vor simți bine cu arome delicate, fără note de mosc sau ambră. Este o bună alegere parfumurile revigorante, deoarece adesea îi lipsește energie. Vă sugerăm Incadesscence, Avon Dreams și Avon Cherish.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: