Piele perfectă pentru ten tânăr

Dacă ai mai puțin de 20 de ani sau tocmai ai trecut de acest prag magic, cu siguranță ai grijă foarte mare de aspectul tău. La această vârstă, pielea, de obicei, întâmpină dificultăți legate de etapa adolescentină și are nevoie de altă abordare în îngrijire. Ce fel de îngrijire trebuie să-i oferi? Iată câteva sugestii!
1. Ai grijă de curățare


Acesta este primul punct și bine argumentat. Curățarea este o necesitate primară a tenului și foarte importantă, dar cea mai neglijată etapă. Nu pare complicat, dar deseori îi curățăm în mod eronat, și în consecință avem un aspect lipsit de vitalitate. Dacă îți dorești ca tenul tău să fie cu adevărat splendid: fără puncte negre, coșuri și ale probleme, asigură-te că zilnic îndepărtezi machiajul și ale impurități a pielii în mod corect. Cum să faci asta? Poți folosi un gel de curățare delicat (cum ar fi produsele din gama Nutra Effects), precum și o apă micelară.



2. Folosește activatorul de hidratare și strălucire


Acest produs nou din gama Anew Perfect Skin, poate fi aplicat în fiecare dimineață înainte de machiaj. Acest produs te va încânta cu efectul său, aroma și ușurința în utilizare. Este suficient să-l aplici ușor pe tenul curățat și gât, înainte de aplicarea cremei de zi. Activatorul de hidratare reînnoiește și revitalizează tenul, diminuând vizibil porii.





Avon Anew Perfect Skin


3. Nu usca prea mult tenul!


Majoritatea tinerilor luptă cu tenul gras sau mixt încă din adolescență. După această perioadă, avem tendința să păstrăm obiceiul de a matifia tenul și utilizăm produse care îl usucă și limitează secreția de sebum. Totuși, tenul se schimbă. Uscarea tenului și lipsa intensă de îngrijire și hidratare corespunzătoare, poate duce la accelerarea îmbătrânirii tenului, și în consecință – lipsa de vitalitate. Asigură-te că ai ales produsul potrivit și nu economisi cu nutrienți pentru tenul tău. Încearcă crema de zi și noapte Anew Perfect Skin și bucură-te de un aspect perfect.


4. Aplică un machiaj subtil


Știai că femeile din Japonia și Coreea, cunoscute pentru tenul lor perfect și pentru tinerețea aproape veșnică, rareori folosesc produse de machiaj și fond de ten cu acoperire înaltă? Poți face același lucru. În schimb, zilnic încearcă să folosești cremă BB și o pudră delicată. Produsele cosmetice bine potrivite uniformizează nuanța tenului, maschează imperfecțiunile, iritațiile și protejează împotriva razelor UV. Toate aceste calități poți să le găsești în crema BB+ Anew Perfect Skin.


5. Nu uita să zâmbești și …să dormi !


Bunăstarea și echilibrul emoțional este cel mai bun produs cosmetic, iar somnul bun nu poate fi înlocuit cu cele mai avansate formule. Dacă tinzi spre un ten frumos și radiant odihnește-te, dormi suficient și mai puțin îngrijorează-te. Optimiștii nu doar trăiesc mai mult și sunt mai fericiți de asemenea sunt și frumoși.

Comentarii