Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

vineri, 10 noiembrie 2017

Regula celor 3 atunci când folosești produse cosmetice antirid

Tenul începe să se maturizeze la vârsta de 20-26 ani: își pierde din flexibilitate și volum, și apar primele riduri. De obicei, atunci când facem 30 ani, începem să folosim în mod regulat cremele antirid. 
Cum să le aplicăm corect și cum să evităm capcanele frumuseții?

1. Alege produse cosmetice în dependență de necesitățile tale și nu doar de vârstă!
Sfatul nostru:
2. Evită să folosești produse care sunt prea slabe sau prea puternice!
3. Abordează promisiuni cu atenție și rezervă!

Știi regulile – acționează deștept!
Este limita de vârstă un factor de ghidare satisfăcător atunci când alegem cremele? Risc oare ceva dacă la 30 ani aplic produsele mamei?
Este adevărat că majoritatea produselor cosmetice sunt desemnate pentru un grup anumit de vârstă.

Merită de menționat că aceste date sunt doar aproximative și n-ar trebui luate cu precizie riguroasă!


Se poate întâmpla ca o purtătoare de „gene bune” și un ten fără probleme să se atingă prima dată de produsele antirid aproape de 40 ani, în timp ce alte prietene mai tinere cu 10 ani au necesitatea să aplice produse marcate 35-40+ din cauza condiției tenului.

Înainte să decizi ce cremă să alegi, examinează cu atenție starea și tipul tău de ten. Ce altă prioritate ar avea tenul tău în afară de combaterea ridurilor? Să ai un ten hidratat, balansat, matifiat, hrănit sau fără pete? O pauză dedicată în reflectarea acestor întrebări și autodiagnosticării corecte va sfârși prin alegerea corectă de produse cosmetice și obținerea rezultatelor dorite.
Limitele de vârstă mai mari, cum ar fi 40+, 50+, presupun un conținut mai mare de ingrediente active (cum ar fi acidul hialuronic, retinolul sau beneficiile complexe). Dacă tenul tău se confruntă cu probleme (după vară, de exemplu), poți folosi temporar produse cosmetice mai puternice pentru a repara daunele și a ajuta regenerarea tenului. Atunci când nu ești sigură ce tip de ten ai, poți încerca produse universale pentru toate tipurile de ten/vârste.
Această regulă de mai sus necesită o explicație, deoarece nevoile tenului nostru pot fi abordate abia puțin sau foarte amplu, dar este posibil și să... exagerezi. Crema delicată, foarte ușoară poate să nu satisfacă nevoile tenului nostru foarte uscat – e important de ales un produs intens hidratant, după care, oricare altul poate opri sau chiar încetini procesul de îmbătrânire a tenului.
Cu toate astea, se poate exagera și în cealaltă direcție. Nu folosi agenți antirid puternici pentru primele riduri. Vor veni și timpul lor! Dacă începi să folosești prea devreme produse mai puternice, tenul tău riscă să se obișnuească cu un asemenea “suport” și în loc să acționeze intens la aceasta, va necesita constant un asemenea ajutor extern.
Dacă folosești acum întregul arsenal antirid, ce vei folosi în următorii ani?
Recomandarea prietenei tale, informația promițătoare din publicitate sau de pe un flyer – acești factori sunt importanți, dar nu sunt cruciali. Ia aminte că unele din aceste slogane sunt lipsite de promisiuni, în timp ce produsele cosmetice care funcționează cu adevărat se supun unor studii de eficacitate lungi și complicate. Atunci când alegi un produs testat, poți să te asiguri că va funcționa bine și își va merita prețul!
În zilele noastre, când există sute de produse antirid, e greu de găsit inovații adevărate, dar sunt și excepții!
Cel mai nou tratament antirid ANEW cu aplicare prin rotație e mai mult decât o creamă! 
Aplică-l seara – alternând formula 1 cu FITOL+ și formula 2 cu retinol, care este considerat a fi cel mai puternic agent antirid.


Schimbă aceste formule în fiecare săptămână. Această regulă la fel ca ingredientele concentrate, împiedică tenul să se obișnuiască cu tratamentul, astfel încât tenul tău să primească suport și întărire în mod continuu.
De unde vine această idee? Ai auzit vreodată despre rotații în dietă sau antreament? Organismul nostru la fel ca mușchii, se obișnuiește constant, își uniformează efortul și încetează să reacționeze sau reacționează mult mai slab. Devii obosită și transpirată, în timp ce nu sunt alte efecte. Iată de ce nici un antrenor rezonabil nu te va sfătui doar să alergi sau să practici doar un tip de exerciții. Schimbările provoacă organismul – și același lucru se întâmplă și cu tenul. Dacă vrei să obții efecte, acționează deștept și aplică soluții pe termen lung în loc de soluții rapide.
Care sunt efectele folosirii noii creme ANEW? Sunt excelente și rezultate în urma unui studiu clinic desfășurat timp de un an! Nu sunt promisiuni deșarte, dar fapte.
De acum încolo fraza “în fiecare dimineață te trezești mai frumoasă” capătă noi dimensiuni! Ești gata să încerci?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: