Proceduri SPA la tine acasa – alege-ti masca potrivita

După iarna lungă primăvara bate la ușă, este timpul potrivit să îți îngrijești tenul. O mască este exact de ce ai nevoie. Cum să o alegi pe cea potrivită? Lasă-ne să te ajutam în luarea acestei decizii.

1. Purificare


Curățarea tenului este esențială! Este bine să aplici un tratament care curăță nu doar la suprafață, dar și în profunzime, mai ales după sezonul rece. Porii se vor curăța, pielea va fi hidratată și catifelată, iar posibilitatea apariției unui ten gras se va reduce. Măștile purificatoare reprezintă primul pas din ritualul SPA în pregătirea tenului pentru hidratare.



Tipul de ten: pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel gras. Recomandat ca prim pas în procesul de curățare a tenului.


Ingrediente:


Minerale din Marea Moarta, cea mai sărată mare din lume, numită și cel mai mare centru SPA al Pământului. Unele dintre mineralele de aici nu pot fi găsite în niciun alt loc! Proprietățile lor purificatoare și regeneratoare sunt cunoscute din vechime. Aceste minerale prețioase și rare exfoliază celulele moarte, catifelând pielea și pregătind-o pentru hidratare.

Mască de faţă Perfectly Purifying


Incearca masca de fata cu sare din Marea Moarta si namol bogat in minerale pentru detoxifierea si indepartarea impuritatilor de pe ten.

Cum functioneaza: Purifica si are proprietati de detoxifiere asupra pielii, oferindu-i catifelare si fermitate. Absoarbe uleiurile de pe suprafata pielii si diminueaza efectul porilor.

Mod de folosire: 
Aplicati pe pielea curata, evitand zona ochilor si a gurii. Lasati sa actioneze 5-10 minute si clatiti cu apa din abundenta. Folositi de 1-2 ori pe saptamana.



2. Hidratarea

După luni întregi fără soare și timp petrecut în încăperi încălzite, pielea tinde să îsi piardă strălucirea și să se deshidrateze. E nevoie să o ajuți să-și recapete aspectul sănătos. Cel mai bine ar fi să mergi într-o țară tropicală, să stai la soare și să te bucuri de briza marină. Daca nu ai timp de călătorii poți aduce beneficiile climatului mediteranean la tine acasă, aplicând o mască de față cu ulei de măsline.

Tipul de ten: pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel uscat.

Ingrediente:

Uleiul de masline este folosit la scară largă în industria de produse cosmetic, fiind principalul ingredient pentru hidratare. Este bogat în vitaminele A, B C și E, un adevărat cocktail cu proprietăți antioxidante, anti-inflamatoare și regeneratoare. Ajută la prevenirea și tratarea ridurilor fine. Maslinele sunt emolienți naturali, care rețin apa în piele. Hidratează intens, se absoarbe rapid în piele, lăsând-o revitalizată și stralucitoare. Nu doar fructele măslinului sunt hrănitoare pentru ten. Extractul din frunzele de maslin este, de asemenea, un antioxidant care ajută la combaterea efectelor poluării.



Te poți răsfăța cu ingrediente din alte părți ale lumii, de exemplu India. Amestecul exotic de ulei din lemn de santal și semințe de susan, ce are proprietăți hidratante și anti-inflamatorii calmează perfect pielea uscată redându-i aspectul sănătos și catifelat. Uleiul de susan este folosit și pentru masaj, fiind un puternic detoxifiant și ingredient anti-îmbătrânire. Uleiul de santal, cu aroma sa încântătoare, emană senzualitate și induce starea de relaxare.

Mască de faţă Heavenly Hydration


Unul dintre cele mai hrănitoare ingrediente mediteraneene- uleiul de măsline. Acum şi într-o mască cu extract antioxidant de frunze de măslin ce catifelează şi protejează pielea.

Mod de folosire: 
Aplicaţi pe pielea demachiată. Lăsaţi să acţioneze 20 de minute, apoi clătiţi cu apă călduţă.


Mască hidratantă pentru față Amazonian Treasures


Destinația SPA: hidratare și energizare pentru ten cu mască de față cu ingrediente prețioase

Efect:
• purifică
• hidratează
• oferă luminozitate
• hrănește


Cum acționează:
Purifică pielea și îi oferă luminozitate precum și hidratarea atât de importantă pe timpul verii. Formula cu Acai din Brazilia, ingredient cunoscut pentru proprietățile antioxidante, lasă pielea proaspătă și plină de energie.


Mod de folosire:
Aplică produsul pe față, așteaptă câteva minute să acționeze și clătește cu apă călduță.

3. Revitalizare

Revitalizarea înseamnă să dai un aspect tânăr pielii. Daca ai impresia că pielea și-a pierdut vitalitatea alege o crema revitalizantă.

Tipul de ten: tern, lipsit de stralucire

Ingrediente:



Extractul de Ginseng Chinezesc, bogat în vitamine, minerale și antioxidanți ajută pielea să își recapete vitalitatea și energia. Ginsengul este cunoscut în cultura asiatică de secole și, datorită formei sale, ce se aseamănă cu corpul uman, se credea că poate trata multe probleme de sănătate. Acest lucru este adevărat. Ginsengul stimuleaza metabolismul pielii, ajută la îndepartarea celulelor moarte, stimuleaza producerea de colagen în țesuturi, oferind un aspect proaspăt și ferm.


Mod de folosire: 

Aplicati pe pielea curata si uscata, lasati sa actioneze timp de 20 de minute si indepartati. Folositi o data, de 2 ori pe saptamana.

Mască de față revitalizantă




Noua gama de ingrijire a tenului cu ginseng chinezesc.

Ginsengul este unul dintre ingredientele care au fost folosite de mii de ani in medicina traditionala din China, fiind cunoscut drept o planta cu proprietati unice de revitalizare si energizare a pielii.
Cum actioneaza: Indeparteaza impuritatile si celulele moarte de pe piele, imbunatatind textura pielii. Lasa tenul curat, proaspat si plin de energie.
Mod de folosire: 
Aplicati pe pielea curata si uscata, lasati sa actioneze timp de 20 de minute si indepartati. Folositi o data, de 2 ori pe saptamana.

4. Netezire

Ridurile fine și aspectul tern al tenului au o soluție: caviarul negru!

Tipul de ten: cu riduri fine


Ingrediente:


Caviarul negru nu este numai o delicatesă care satisface și cele mai sofisticate gusturi, dar și un tratament foarte bun pentru ten. Este cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare, regenerare și anti-îmbătrânire. Formulele luxuriante cu extract prețios de caviar netezește ridurile, relaxează și catifeleaza pielea, stimulându-i regenerarea.




5. Energizare

Nu doar o cafea tare îți dă energia de care ai nevoie. O mască pentru față poate face același lucru. După iarna lunga ai nevoie de o astfel de masca pentru a te bucura de energia noului anotimp.

Tipul de ten: cu aspect obosit, pal sau întunecat.

Ingrediente:



Cu un gust dulce și plăcut, ceaiul alb este un puternic antioxidant, cunoscut pentru combaterea efectelor poluării. El energizeaza și oferă luminozitate pielii. Formula anti-bacteriana și anti-inflamatoare a măștii de față te ajută să obții un ten cu aspect sănătos, ferm și radiant.




Extractul de acai se obține de la palmierul cu același nume, care crește în pădurile amazoniene. Fructele lui, de dimensiuni și culori asemanatoare coacazelor, sunt o adevarată comoară nutrițională, datorită proprietăților antioxidante. De asemenea, sunt un agent de hidratare, lăsând pielea luminoasă și netedă.



6. Hrănire

Ca orice altă parte a corpului tău și pielea are nevoie de hrănire pentru a fi sănătoasă. Formulele dense, bogate în vitamine și antioxidanți sunt un adevărat răsfăț. Pielea obosită sau cea cu aspect tern are nevoie de formule bogate pentru a-și recăpăta strălucirea.

Tipul de ten: foarte uscat, deshidratat, lipsit de fermitate
Mod de folosire:
Aplică produsul pe față, așteaptă câteva minute să acționeze și clătește cu apă călduță.

Ingrediente:

Untul de Shea se obține din nucile copacului african karite, care trăiește până la 200 de ani. Untul de Shea este un agent de hidratare natural cu proprietăți calmante și hrănitoare. Este bogat în viaminele A și E, care ajută la refacerea țesuturilor, combat efectele poluării și încetinesc procesul de îmbătrânire. Pe lângă hidratarea intensă pe care o oferă pielii, acest ingredient ajută și la relaxare, datorită aromei placute pe care o are.

Comentarii