Află cum poți păstra aspectul tânăr al pielii în doar 3 pași

Cu toții ne dorim să avem pielea tânără și sănătoasă, corpul viguros și mintea spirituală cât mai mult posibil. Nu putem opri timpul, dar există câteva modalități dovedite de a ne apropia de acest obiectiv! Citiți mai departe și încercați-le!
  • Dietă bogată în vitamina C - când nivelul de vitamina C în organism este scăzut, restaurarea fibrelor de colagen devine blocată. Această vitamină obișnuită se găsește mai ales în legume și fructe, cum ar fi varză, afine, portocale și roșii.
  • Sport- activitatea fizică crește circulația sângelui și oxigenizează celulele noastre. Ca urmare, ele sunt stimulate pentru o activitate mai dinamică. Cercetările demonstrează că persoanele care desfășoară activități sportive păstrează aspectul tineresc și sănătos pentru mai mult timp. Alege-ți activitatea preferată și integreaz-o în rutina zilnică!
    https://produse-avon.blogspot.ro/2017/10/brosura-avon-campanie-152017-19_29.html

  • Renunță la zahăr - este inamicul nu doar al siluetelor noastre, ci și al frumuseții pielii noastre.


Pielea începe să îmbătrânească când ajungem pe la 20 de ani. Desigur, acest proces începe încet și este greu de observat la început, dar accelerează cu timpul. Nu doar timpul este inamicul nostru, ci și stresul, fumul de tutun și abundența de zahăr. Din nefericire, expunerea la soare (mai ales în exces) și aerul contaminat, la fel, nu ne ajută.


Nu putem elimina toate situațiile stresante și doar câțiva dintre noi își pot permite să părăsească orașul poluat pentru un loc cu apă cristalină și aer curat ...

Ce altceva putem face atunci?

Ai grijă de dietă și sport!

Cum arată pielea noastră depinde nu doar de gene sau de mediu, ci și de lucrurile pe care le facem și nu le facem. Dacă îți dorești să fii mereu tânără și frumoasă, trebuie să depui efort! Încă de la începutul anilor, ne vom ocupa de modul în care pielea noastră va arăta la vârsta de 40 sau 50 de ani. Îmbătrânirea poate fi întârziată cu o dietă adecvată, sport, evitând factorii răuvoitori și implementând obiceiurile de îngrijire corespunzătoare.

Ce favorizează producerea și menținerea nivelului corespunzător de colagen și acid hialuronic, menținând astfel pielea sănătoasă și fermă?





Alege un ritual de îngrijire adecvat

Îndepărtarea machiajului și crema adecvată sunt fundamental unei bune îngrijiri. Alege-ți crema care nu este nici prea puternică, nici prea delicată - în cele din urmă, fiecare piele are nevoi diferite. Dacă te confrunți cu probleme și imperfecțiuni specifice, alege produsele cosmetice adecvate. Ia aminte! Ceea ce facem în fiecare zi are un impact mai mare decât tratamentele ocazionale! Este foarte recomandat să folosești obiceiuri sănătoase de zi cu zi!

Nu uita de peeling! Peeling-ul cu acid glicolic este foarte eficient, dar după aplicarea produsului trebuie să aveți grijă să nu expuneți pielea la soare pentru o perioadă de timp!

Provocare!



Folosește un suport special pentru sarcini!



Dacă pielea ta începe să-și piardă fermitatea, creează-ți un obicei de masaj pe față aplicând un ser sau o cremă. Întotdeauna îndreaptă mișcările în sus (contrar forței de gravitație) și masează ușor obrajii, bărbia și restul feței. Acest masaj îmbunătățește circulația sângelui și îmbunătățește absorbția produsului pe care îl utilizezi!

O dată pe săptămână sau oricând simțiți că pielea este obosită, stresată și înghițită, aplică o mască de față. Dacă duci lipsă de timp sau prefer soluții extrem de convenabile, încearcă o mască de hârtie ANEW.

Conține retinol, care stimulează producția de acid hialuronic natural în epidermă și asigură o piele perfectă și revigorată în doar 15 minute.

Acest produs cosmetic este ideal în cazuri de urgență. Ai avut parte de o noapte fără somn, o stare generală de rău, sarcini dificile la locul de muncă sau un zbor lung care te-a extenuat? Apelează la o restaurare de 15 minute și bucură-te de aspectul frumos și tânăr!

Mască individuală Youth Maximising



Comentarii