Completeaza cadoul favorit

…Si ceva in plus uneori cand cumperi cadouri pentru familie sau prieteni ai senzatia ca ceva lipseste. Venim in ajutorul tau cu sugestii pentru acel ceva care completeaza cadoul. Micile surprize aduc cele mai multe zambete, asa ca lasa-te inspirata:

…stralucire
O bijuterie poate sa insoteasca intodeauna orice cadou, asa ca poti alege o bratara, cercei, un inel sau un colier. Cauta pandantive cu modele de sarbatori: fulgi de nea, stelute sau ingerasi (de ex Colierul Jackeline) om de zapada sau modele mai inedite cum ar fi aripile (Cercei Wings). O idee foarte buna este si o bratara personalizata cu zodia persoanei dragi (Brataza Zodiac). Poate fi purtata intregul an!


…sexy
Cu un set format din mascara si creion contur nu dai niciodata gres, mai ales cand au si design festiv! (Set Cadou pentru ea). De mici dimensiuni, setul este un extra perfect. Poate fi usor impachetat alaturi de o carte, un parfum, un obiect vestimentar sau o paleta de machiaj. Este un cadou practic si cu siguranta va fi de ajutor in noaptea de Anul Nou.
...dulce
Craciunul inseamna si prajituri delicioase si deserturi irezistibile. Din fericire, aceleasi arome se gasesc si in produsele cosmetic si vestea buna e ca nu au nicio calorie! Indulceste cadourile cu o lotiune de corp, masca de fata (Masca pentru fata cu ciocolata) sau crema de maini cu arome delicioase de ciocolata, vanilie, scortiosora, miere sau fructe de padure pentru un rasfat dulce pentru simturi.
…surprinzator
Parfumul este unul dintre cele mai daruite cadouri de Craciun. Asa ca daca ai cumparat deja altceva, este o idee buna sa adaugi o mica sticluta de parfum (Roleta Little Black Dress). Poate fi aroma preferata sau una cu totul noua. Surprinde-I pe cei dragi!
…relaxant
Iubesti Craciunul pentru aromele lui incantatoare care te fac sa te simti in siguranta, bucurosi, apropiatii unii de ceilalti. Mirosul de brad, mere coapte, portocale, scortiosoara, merisoare sau vanilie te relaxeaza si mai mult atunci cand este folosit intr-o baie fierbinte. Un spumant de baie in ambalaj de sarbatoare va fi cu siguranta folosit cu placere!

Comentarii