Seducator! Efect de volum 3D

Visezi la buze seducator de pline? Nu mai ai nevoie de sfaturile esteticienilor. Incearca Rujul 3D Plumping si vei fi uimita de rezultat.  
Formula cremoasa ajuta la obtinerea efectului de buze pline si perfect conturate. Cum functioneaza? Complexul 3D Plumping are la baza colagen, retinol si cofeina, ingrediente des utilizate in medicina estetica. Fiecare are beneficii unice:
Colagenul este o proteina care ajuta la regenerarea si hidratarea buzelor si ofera fermitate. Stimuleaza micro-circulatia la nivelul buzelor, ajutand la regenerarea celulelor si contribuie astfel la obtinerea aspectului de “buze pline” si perfect conturate.

Retinol este o forma a vitaminei A. Are multe beneficii pentru piele ajutand la ameliorarea aspectului ridurilor, regenerarea tenului si stimularea productiei de collagen. Umple liniile fine ale buzelor, redandu-le aspectul neted.



Cafeina, impreuna cu rodia si uleiul de jojoba redau elasticitatea si hidrateaza buzele.
Rujul seducator, in 15 nuante intense, iti ofera acoperire medie si aspect matasos buzelor. Contine SPF 15, oferind astfel si ingrijire buzelor tale.
Cum actioneaza: 
Rujul are la baza Complexul 3D Plumping cu retinol, colagen si cafeina. Colagenul ajuta micro-circulatia la nivelul buzelor, oferindu-le aspectul de buze pline si perfect conturate. Retinolul umple liniile fine ale buzelor, redandu-le aspectul neted. Cofeina, rodia si uleiul de jojoba redau elasticitatea si hidrateaza buzele. Contine SPF 15.

Mod de folosire:
aplica pe buze dinspre mijloc spre marginele buzelor.



Comentarii