Cum se ingrijeste tenul matur

Tenul matur este de obicei foarte uscat, cu semne ale imbatranirii tenului: riduri, linii fine si lipsa de stralucire. Produce mai putin sebum si este predispus la iritatii si arsuri de la soare. In plus este si mai sensibil la schimbarile de temperatura. De aceea are nevoie de ingrijire speciala. Iata o lista de produse care te ajuta sa redai aspectul tanar tenului tau.Impotriva deshidratarii… 

Primul semn al imbatranirii tenului este tendinta de a se usca. Scade moderat capacitatea de regenerare a pielii si se deshidrateaza mai rapid, astfel pielea isi pierde din fermitate. Liniile fine se inmultesc ai apar semnele fotoimbatranirii.

Hidratare intensa 

Hidratarea intensa este arma cea mai puternica in lupta cu deshidratarea. Hraneste tenul cu acid hyaluronic si cauta ingrediente cu proprietati de hidratare si emoliente. Acidul hyaluronic este in mod natural produs de celulele pielii. Formeaza o bariera protectoare impotriva deshidratarii si psatreaza prospetimea tenului. Odata cu inaintarea in varsta productia de acid hyaluronic scade, pielea pierde apa si apar priele semne ale imbatranirii. Cremele care contin acest ingredient completeaza productia naturala a pielii, ajutand astfel la pastrarea supletii si aspectul tanar al tenului. Folosind zilnic produse care conti acid hyaluronic te asiguri ajuti pielea sa aiba un aspect ferm si neted. Nu uita: tenul matura are nevoie de mai mult decat crema de zi si de seara. Pentru rezultate vizibil mai bune foloseste masti de fata acre sunt bogate in ingredient active, de ex Masca de noapte intens hidratanta cu acid hyaluronic si unt de Shea, care ofera pielii hidratare intense.



Mască de noapte intens hidratantă 


Formula cu consistență de gel, îmbogățită cu acid hialuronic și micro capsule de unt de shea, asigură hidratare și hrănire instantă pielii.

• instant, crește nivelul de hidratare a pielii de 3 ori
• regenerează
• reduce ridurile

Cum acționează: 
Formula cu acid hialuronic și unt de shea oferă pielii tale hidratare instantă, ameliorând aspectul ridurilor și păstrând aspectul tânăr și proaspăt al tenului.

• Fără parfum 
• Fără parabeni 
• Potrivită tenului sensibil 

Mod de folosire: 
Aplică o cantitate generoasă de produs pe fața și gâtul curate și masează până când produsul se absoarbe în piele. Folosește de 2-3 ori pe săptămână.

Stop depigmentarii… 

Exista numeroase forme de depigmentare: pete, pistrui, pete rosii, pete maronii, semne lasate de acne si nu sunt intalnite doar in cazul tenului matur. Toate duc un aspect neuniform al pielii. Acestea apar datorita schimbarilor hormonale, expunerii la soare sau inflamatiilor pielii.   

…cu ajutorul vitaminelor

Cremele care previn depigmentarea si formarea petelor inchise la culoare contin Vitamina C, care nu numai ca ofera luminozitate, reduce rosetea dar are si rol anti-inflamator. Vitamina C te ajuta sa scapi si de petele neplacute aparute in urma expunerii la soare. Corectorul Anew Clinical pentru uniformizarea nuantei tenului contine doua forme de vitamina C pentru inhibarea productiei de melanina la nivelul celular al pielii și ajutarea uniformizarii nuanței pielii, prevenind hiperpigmentarea. Este recomandat totodata sa eviti expunerea excesiva la soare. De fiecare data cand iesi afara aplica o crema care contie SPF, pentru proctia pielii.

Amelioreaza aspectul ridurilor… Procesul de imbatranire este unul natural, dar il poti incetini. Secretul unui ten cu aspect tanar este un regim zilnic de ingrijire care sa contina produse hidratante si care sa de protejeze de razele UV. Pentru tenul matur ai nevoie in plus de collagen, care sa mentina tenul ferm si catifelat.

Cremă hidratantă pentru corectarea ridurilor

Crema reduce aparitia ridurilor si liniilor fine. Formula sa are la baza molecula A-F33, care dezactiveaza acele procese care blocheaza producerea colagenului. Ridurile sunt reduse de la interior spre exterior din 3 puncte de vedere: numar, profunzime si lungime.

Produs testat dermatologic si alergologic.










Mod de folosire: 
Maseaza pe fata si gat de doua ori pe zi, dimineata si seara.


….cu antioxidanti, peptide si colagen



Antioxidantii precum vitaminele C si E inhiba oxidarea altor molecule, neutralizand efectele nocive ale radicalior liberi asupra tenului, mentinand astfel aspectul tanar si sanatos al pielii. Produsele care contin antioxidanti previn aparatia ridurilor. Peptidele te ajuta sa obtii o piele ferma si reduce ridurile. Acesti comunicatori celulari protejeaza pielea de efectele nocive ale factorilor externi, mentin nivelul optim de hidratare si ajuta celulele sa functioneze in mod sanatos. Se absorb usor in piele si stimuleaza procesul natural de regenerare. Un alt ingredient benefic pentru tenul matur este colagenul, proteina care se gaseste in tesutul conjunctiv , osos si cartilaginous. Acesta ofera rezistenta si sprijin structural pentru organism, iar inpreuna cu elastina determina elasticitatea pielii. (pentru a stimula nivelul de collagen utilizeaza Serul Anew Clinical A-F33)

Exista zone predispuse la aparitia ridurilor: pielea din jurul ochilor si buzelor. (pentru ochi incearca Crema duo pentru lifting in jurul ochilor Anew Clinical Infinite ofera efect rapid de lifting, reduce semnificativ ridurile si imbunatateste aspectul general al pielii din jurul ochilor). 

Este foarte important ca in fiecare zi sa acorzi ingrijire acestor zone, chiar daca restul tenului tau nu are nevoie de atentie speciala. Acorda atentie fiecarui aspect al pielii si reactioneaza la timp!


Cremă duo pentru lifting în jurul ochilor Anew Clinical Infinite

Crema pentru ingrijirea completa a zonei din jurul ochilor


•pielea isi recapata fermitatea
•amelioreaza aparitia ridurilor si a cearcanelor
•ofera un aspect tanar pielii

Cum actioneaza: Gelul pentru pleoapele superioare cu PVP si arginina accelereaza productia de elastina, proteina esentiala pentru mentinerea elasticitatii pielii. Crema pentru zona de sub ochi cu Tehnologia Derma-Refine ofera efect rapid de lifting, reduce semnificativ ridurile si imbunatateste aspectul general al pielii din jurul ochilor. Testata dermatologic.

Mod de folosire: 
aplica crema de doua ori pe zi,dimineata si seara.

Comentarii