Redd's lanseaza doua kit-uri speciale pentru femei, in parteneriat cu AVON

Fiecare kit contine berea ta preferata, Redd's Mojito sau Redd's Cranberry, si un produs cosmetic marca AVON, astfel incat tu si prietenele tale sa puteti colectiona intregul kit si sa fiti pregatite de mult asteptatele petreceri ale verii.

Vara se apropie cu pasi repezi si, odata cu aceasta, planifici deja cele mai frumoase petreceri alaturi de prietenele tale. Pentru ca trebuie sa fii pregatita pentru momentele pline de gust si distractie, incepand cu 1 iunie 2015, Redd’s impreuna cu AVON lanseaza Cranberry Crush Kit si Mojito Fiesta Kit, doua pachete complete pentru femeile care stiu ca fiecare moment petrecut alaturi de prietene inseamna o intreaga experienta. Fiecare kit contine berea ta preferata, 

Redd’s Mojito sau Redd’s Cranberry, si un produs cosmetic marca AVON, astfel incat tu si prietenele tale sa puteti colectiona intregul kit si sa fiti pregatite de mult asteptatele petreceri ale verii.

Special create pentru femeile care iubesc sa aiba o gama variata de gusturi din care sa aleaga si care vor sa fie mereu pregatite pentru momentele de distractie alaturi de cele mai bune prietene, cele doua kit-uri Redd’s si AVON imbina ingredientele care asigura o atmosfera vibranta cu cele care le fac sa radieze de frumusete.

Cranberry Crush Kit se adreseaza femeii pentru care cele mai reusite petreceri sunt cele pline de pasiune, culoare si arome racoritoare de cocktail-uri dulci-acrisoare. Acesta contine 6 doze de Redd’s Cranberry, mixul de bere cu gust de merisoare, si unul dintre produsele AVON care fac ca aceasta sa se bucure de atentia dorita - un ruj Ultra Beauty Reasky Red, un creion contur pentru buze True Red sau o mini apa de parfum Little Black Dress.



Mojito Fiesta Kit vine in intampinarea femeii care iubeste viata plina de gust, dans si momentele de distractie alaturi de cele mai bune prietene. Fiecare pachet este compus din 6 doze de Redd’s Mojito, mixul de bere cu gust racoritor de lime si extract de menta, si un produs AVON pentru un look de netrecut cu vederea - un fard de pleoape lichid Electric Emerald, un creion pentru ochi Teal Waters sau o mini apa de parfum Pur Blanca.


Astfel, completand cele 3 variante disponibile pentru fiecare kit, fiecare isi va putea intregi puzzle-ul elementelor cheie necesare pentru mult asteptatele petreceri de vara.

Comentarii