Ce se poarta vara la birou?

Cum sezonul cald a inceput este timpul sa schimbati garderoba si sa alegeti tinute in care sa va simtiti confortabil, dar in acelasi timp feminine si sic.
Adevarul este ca suntem judecati dupa aparente, fie ca ne place sau nu. Acesta este unul dintre motivele pentru care companiile au introdus codul vestimentar la birou. Este o modalitate de a pastra imaginea companiei. Codul vestimentar variaza in functie de companie si activitate si ar trebui sa tina cont de conditiile de munca. Poate ca rochia lunga si sandalele sunt combinatia perfecta pentru zilele fierbinti, dar nu e sunt potrivita pentru o zi la birou.
Pentru a trece usor peste zilele fierbinti alege culori deschise si pastelate in locul negrului. Tesaturile naturale, fluide, precum bumbacul, inul, matasea permit aerului sa circule prin haine si pastreaza racoarea. E adevarat ca aceste materiale se sifoneaza usor, trucul este sa cauti combinatii de bumbac cu elasten sau spandex.
Pentru tinute feminine, confortabile si profesionale alege articole de imbracaninte clasice sau atemporale si foloseste accesorii de sezon. Iata cateva idei.
Camasa alba arata intodeauna bine, iar daca ai in garderoba una raspunzi mai usor la problema “nu am cu ce sa ma imbrac”. Se poate purta cu fusta creion, pantaloni eleganti, blugi stramti- desigur, daca este permis la birou. Daca ai planuri dupa orele de munca poti incerca acest set : camasa alba, pantaloni bluemarin, curea din piele si pantofi cu toc corai. 

Seara schimba pantofii cu o pereche de sandale sau balerini si camasa alba cu un tricou pastelat si esti gata de plimbare.
Fusta este nelipsita in sezonul cald. In zilele fierbinti poti alege modelul in forma de A, mai vaporos, in locul celei creion. Indiferent de modelul ales este important ca fusta sa nu fie scurta. 
O fusta midi vaporoasa impreuna cu o bluza delicata iti va sublinia frumos talia. Daca adaugi si un colier de perle, pantofi cu toc sau balerini, vei avea o tinuta eleganta si confortabila.
Rochia neagra va arata intodeauna clasic si professional. Desi arata perfect asa simpla cum este, poti folosi diferite accesorii pentru a o transforma in tinuta de vara: coliere si bratari cu model floral sau un sal matasos, care te va proteja de aerul conditionat. 
Parfumul este cel care intregeste tinuta, iar in sezonul cald alege arome elegante, de durata, dar in acelasi timp usoare si proaspete.
Vara ne ispira sa incercam lucruri noi si ne jucam cu accesoriile. Alegerea tinutei potrivite ofera iti ofera incredere si confort, dar in acelasi timp iti poate influenta cariera.

Comentarii