5 produse pentru un machiaj translucid

Tendințele spun că machiajul perfect mat nu mai este în vogă. Specialiștii în materie de make-up tot mai des adaugă un efect strălucitor. Nu e vorba de paiete ori sclipici, ci de strălucirea unui ten sănătos. 
Fond de ten Luxe Miracle Perfecting
Pentru a realiza un machiaj translucid ai nevoie de un fond de ten lichid, care nu oferă pielii un aspect mat. În gama Luxe găsești un produs potrivit, care fin lucește la soare.
Perle CC


O pudră translucidă poate fi înlocuită cu noile perle CC. Ele îmbracă pielea cu un strat fin și fixează machiajul. Aplică perlele pe toată suprafața feței și pe gât.

Perle bronzante și iluminatoare
Clientelor Avon adoră cât perlele bronzante, cât și cele iluminatoare. Ele completează de minune machiajul de zi, cel de seară, accentuează bronzul și oferă tenului strălucirea mult-dorită. Dacă îți dorești un look în vogă – trebuie să le ai în portfard.
Perle iluminatoare pentru faţă
Incepe-ti ziua cu un ten luminos!
Cutiuta contine granule sferice iluminatoare din pudra, cu o textura fina, in 4 nuante naturale. Perlele iluminatoare sunt foarte usor de folosit: atinge-le usor cu varful unei pensule si aplica apoi pe pometi sau pe toata fata.




Fard de pleoape cremos
Farduri cu textură cremoasă se întinde bine, permite să mixezi cu ușurință mai multe nuanțe și e persistent. Mai mult, are și un efect lucios. Dacă vrei ca fardul să aibă o nuanță mai pronunțată, aplică-l peste o bază de machiaj.
Lip gloss
Avon îți oferă mai multe tipuri de lucii de buze. Ultra Glazewear oferă buzelor un aspect „gustos” și mult luciu, Plump pout – le mărește vizual, iar Luxe are o textură catifelată. 
Un produs nude, roz pudrat ori transparent va finisa un machiaj translucid.

Comentarii