Cel mai bun kit de frumusete pentru o vacanta perfecta

Perioada vacantelor este din ce in ce mai aproape si ne gandim deja unde sa ne petrecem cele mai frumoase zile din aceasta vara. Pentru ca vremea ne permite, ne gandim de cele mai multe ori la vacante petrecute in destinatii cat mai exotice.

Dar pana sa plecam in vacanta, cel mai important lucru pe care trebuie sa il facem este bagajul. Avem nevoie de un bagaj perfect gandit si foarte bine organizat pentru ca nimic sa nu ne lipseasca. 

Daca barbatii isi arunca trei tricouri si doua perechi de pantaloni intr-un rucsac, noi avem nevoie de mult mai multe lucruri. Cat mai multe randuri de haine, accesorii si incaltaminte, dar si un kit de frumusete foarte bine pus la punct.

Iata ce trebuie sa contina acesta:

Portfard


Pentru ca produsele tale de frumusete sa fie in siguranta si sa le poti aranja asa cum vrei, un portfard este obligatoru sa il ai in bagajul tau perfect pentru vacanta.




Trusa de farduri

Si nu orice trusa de farduri ci trusa de farduri preferata care te poate scoate din orice incurcatura. Trebuie sa fie in kit-ul tau de frumusete pentru vacanta.


Fard de pleoape True Color Quad
4 nuanțe intense cu care poți crea nenumărate machiaje în această vară

Efect:
• conturează privirea
• oferă luminozitate
• poți crea machiaje uimitoare cu aspect profesionist



Cum acționează:
Set de nuanțe atent selecționate pentru un machiaj complet cu aspect profesionist. Un produs de machiaj care nu trebui să lipsească din trusa de cosmetice! Experimentează look-uri și machiaje complet noi și găsește culorile care ți se potrivesc.


Mod de folosire: 
Aplică fardul de pleoape folosind aplicatorul cu burețel. Respectă ordinea nuanțelor, urmărind numerele inscripționate sau experimentează machiaje noi.

Mascara

Un rimel nu trebuie sa iti lipseasaca niciodata din geanta, asa ca nu incape discutia sa il lasi acasa atunci cand pleci in vacanta. Incearca sa optezi pentru unul rezistent la apa.


Mascara rezistenta la apa Super Shock Max 


Efect de volum maxim! Cu până la 15% mai mult volum*, fara sa incarce genele!

Formula rezistenta la apa cu fibre pentru volum si proteine invaluie fiecare geana pentru ca tu sa te bucuri de cele mai intense priviri.

Perie: perii dispusi in zig-zag maximizeaza efectul de volum si acopera genele de la radacini pana la varfuri.

Fond de ten

Fondul de ten ar fi bine sa nu il folosesti in fiecare zi. Daca este vacanta sa o simta si tenul tau, insa pentru serile petrecute in oras este bine sa il ai la indemana. Incearca sa alegi un fod de ten cu protectie solara.



Cum actioneaza: Tehnologia Avon Invisiblend are la baza pigmenti adaptati nuantei naturale a pielii ce absorb lumina, oferind acoperire perfecta si un aspect impecabil din orice unghi. Tenul capata un aspect frumos si luminos, simtindu-se perfect hidratat. Ofera protective cu SPF 15.

Tip de ten: pentru toate tipurile de ten

Acoperire: medie spre puternica 


Crema pentru protectie solara


Fie ca alegi o destinatie exotica sau una mai putin calduroasa, o crema cu protectie solara trebuie sa o folosesti de fiecare data cand iesi din casa asa ca nu uita sa o iei in kit-ul tau de frumusete pentru vacanta.


Crema usoara contine panthenol, vitamina E si extract de aloe, ingrediente care protejează eficient pielea sensibila. Formula sa este rezistenta la apa.


Crema de corp


Pielea trebuie hidratata in fiecare seara pentru a nu-si pierde din elasticitate. In mod deosebit o piele expusa la soare trebuie ingrijita si hidratata mult mai mult.


Crema de maini




Pentru ca nu trebuie sa uitam niciodata de hidratarea mainilor.

Crema de maini hidratanta cu cacao
• hidratează si ofera confort pielii
• are o aromă placuta

Extractul de cacao hidrateaza pielea in profunzime, iar floarea de lotus are calitati anti-inflamatorii si calmant

Oja

Daca ai o dexteritate bine antrenata in ceea ce priveste realizarea manichiurii, inseamna ca oja nu trebuie sa lipseasaca din kit-ul de frumusete pentru o vacanta perfecta.

Lac de unghii Gel Finish

Obține efectul de manichiură realizată la salon chiar la tine acasă!

3 în 1

√ bază
pentru netezire şi protecţie
√ culoare intensă
dintr-o singură aplicare
√ top coat
pentru un plus de strălucire și rezistență

Cum acționează: 
Pensula cu design special asigură o aplicare ușoară și precisă. Ștergeți unghiile cu soluție de îndepărtare a lacului de unghii (chiar dacă nu aveți lac de unghii aplicat) și aplicați Lacul de unghii gel.

Comentarii