Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor

Mascara și conturul pentru ochi, ambele par a fi nelipsite din machiajul de fiecare zi. Însuși conturul pentru ochi ne oferă o mulțime de posibilități pentru a face o schimbare radicală de look și formă a ochiului, pe când mascara ajută și scoate în evidență privirea. Îți propunem câteva ajustări mici la machiajul zilnic, dar care pot avea un efect enorm! 
Clasic și modern

1. Aplică o linie subțire de fard pe pleoape (în imagine Fardul de pleoape True Color Quad Berry Love), pune kit pe sprâncene pentru a le defini (în imagine Kit pentru sprâncene).
2. Trasează un contur la baza genelor superioare (în imagine Conturul lichid pentru ochi Mega Effects). Extinde linia până peste colțul extern al ochiului după forma acestuia, apoi fă un unghi până la mijlocul pleoapei. Definește-ți delicat sprâncenele cu o nuanță maro (în imagine Kit pentru sprâncene).
3. Observă linia dintr-un unghi diferit să vezi dacă vrei să îngroși linia care formează o curbă.
4. Definește-ți genele cu mascara (în imagine Big & Daring) și evidențiază colțul ochiului cu un contur argintiu (în imagine Conturul pentru ochi SuperShock Silver).
Efectul de sirenă
1. Aplică baza pentru fardul de pleoape (în imagine Baza pentru fardul de pleoape Avon Light Beige).
2. Trasează un contur gros turcoaz la baza genelor superioare, trecând ușor peste colțul extern al ochiului, conferindu-i o formă geometrică (în imagine Creionul contur gel pentru ochi Savage).
3. Trasează un contur mov la baza genelor inferioare și finisează conturul sub linia turcoaz (în imagine Creionul contru gel pentru ochi SuperShock Raw Plum).
4. Poți finisa machiajul cu mascara Big & Daring pentru a-l accentua.
Efectul Smoky purpuriu

1. Trasează un contur la baza genelor superioare în nuanța mov până în colțul extern al ochiului (în imagine Creionul pentru contur Kohl Deep Violet).
2. La baza genelor inferioare trasează un contur negru, întinzându-l delicat cu un burețel mic (în imagine Conturul pentru ochi Kohl True Black).
3. Pentru a evidenția efectul de smoky eye poți să adaugi de asemenea o nuanță similară cu o pensulă pe mijlocul pleoapelor. Adaugă cu vârful degetelor o nuanță mai deschisă pe pleoapa superioară, ceea ce îți va ilumina machiajul (în imagine Fardul de pleoape Sweetheart Plum).
4. Definește-ți genele cu mascara neagră Big & Daring.

Comentarii