Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

vineri, 27 martie 2015

Tutoriale de machiaj

Ştii că primăvara vine atunci când vezi primii fluturasi. Va propunem cateva tutoriale de machiaj inspirate din culorile deosebite ale fluturilor, am creat compozitii machiaj perfect pentru sezoanele cu mult soare. Surprindeţi pe cei dragi cu aceste tutoriale micute create si inspirate din natura. 

ARIPILE EXOTICE

1. Trasează o aripă 
Folosind pensula, aplică nuanța de violet pe pleoapa superioară (în imagine Fardul de pleoape Eye Dimensions Sweetheart Plum). Nu acoperi întreaga pleoapă, ci doar pliul ochiului. Încearcă să creezi o figură geometrică care trece peste colțul exterior al ochiului imitând o aripă.

2. Adaugă strălucire

Adaugă nuanța galbenă la pleoapa inferioară (în imagine fardul de pleoape True Color Quad Metal Eyes). Aceasta îți va ilumina chipul.
3. Adaugă lejeritate
Pe mijlocul pleoapei superioare, aplică cu vârful degetului nuanța cenușie sau albă (în imagine Fardul de pleoape True Color Quad Metal Eyes).
4. Definește
Trasează un contur negru la baza genelor superioare și încheie cu o aripă delicată (în imagine Conturul lichid Mega Effects). La final îmbracă genele cu mascara, de exemplu: SuperShock blackest black.

ALBASTRU VISATOR

1. Aplică baza
Aplică un contur albastru mai gros la baza genelor superioare (în imagine Fardul de pleoape True Color Quad Jeans). Aplică conturul cu o pensulă umedă, astfel culoarea va fi mai intensă.

2. Jocul de culori
La baza unui make-up poate fi doar o paletă de o singură culoare, dar poți să adaugi mai multe culori aplicând linii scurte pe pleoape (în imagine Fardul de pleoape True Color Quad Ravishing Ruby). Vei crea iluzia unor aripi de fluture
 3. Adaugă lejeritate ochilor
Aplică un contur de ochi de culoare cenușie (în imagine Creionul pentru ochi SuperShock) în colțul ochiului până se combină cu fardul aplicat anterior. Nuanța mai deschisă din colțul ochiului va face makeup-ul să pară mai ușor.
4. Definește
Aplică pe gene mascara, cum ar fi SuperShock blackest black.

SPIRIT VIOLET


1. Trasează un arc colorat
Pe pleoapa superioară trasează un arc gros în nuanța bleumarin (în imagine Fardul de pleoape True Color Quad Jeans) urmând forma ochiului pentru a-i conferi senzualitate. Folosește o pensulă umedă pentru a face culorile mai intense.
2. Adaugă rafinament
Aplică nuanța de roz pal (în imagine Fardul de pleoape Eye Dimensions Show Stopping Pink) pe pleoapa inferioară care îți va lumina make-up-ul și îi va conferi un aer romantic.
3. Umple-l cu culoare
Umple spațiul gol sub arc cu o nuanță de violet (în imagine Fardul de pleoape True Color Quad Purple Haze). Ai grijă să nu acoperi conturul bleumarin.
4. Finisează make-up-ul cu grație
Și la final, poți aplica de exemplu mascara SuperShock black. Încearcă să separi și să-ți alungești genele în același timp să le simți mult mai ușoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: