Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

vineri, 27 martie 2015

Beautiful Butterfly – raspandeste esenta primaverii!

Fluturii prevestesc venirea primăverii și o venerează cu delicatețea, eleganța și efervescența lor grațioasă. Ei au devenit sursa de inspirație pentru noua aromă AVON care poate să-ți lumineze ziua – Beautiful Butterfly.Beautiful Butterfly e o aromă diafană din categoria proaspăt-florală cu o deschidere luminoasă care-ți trezește simțurile, și compoziția florală cu o bază caldă aduce primăvara mai aproape.
NOTELE DE VÂRF                                                                     
Prospețimea, acordul de citrice al primei impresii exprimă un amestec de prospețime, cu note fructate delicioase de măr verde și nectarină albă pentru a face această aromă strălucitoare, plină de optimism și energie.
NOTELE DE MIJLOC
Notele de mijloc încântă cu o aromă florală diafană și delicioasă de gardenie roz, iasomie exotică de sambac și lăcrimioară proaspătă. Compoziția diafană a florilor de primăvară vibrante dezvăluie o feminitate încântătoare.
NOTELE DE BAZĂ
Notele de bază a esenței catifelate de mosc, vanilie cremoasă și lemn blond conferă o lumină caldă evocatoare de primăvară prin care simți mângâierea soarelui.

Noul parfum de la AVON, Beautiful Butterfly, e plin de energie și optimism, emană fericire pură și îți trezește simțurile. E esența primăverii captată într-o sticluță veselă – e suficient doar s-o răspândești!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: