Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

joi, 12 februarie 2015

Machiaj, secrete de retusare

Periile de machiaj sunt instrumentele necesare pentru a atinge un nou nivel în arta machiajului. Fiecare dintre ele are un scop anumit. Află în ce cazuri le poți folosi pentru a obține un look perfect.
Dacă nu vrei să-ți murdărești degetele, aplicând fondul de ten, ai nevoie de această perie plată de mărimi medii. Firele sintetice delicate nu absorb lichidul și te ajută să folosești eficient fondul de ten. Cu această perie poți aplica ușor produsul și obține un strat uniform. 

Folosește-o și la aplicarea cremei sau a bazei pentru machiaj. 
Firele moi ale periei mare ajută la aplicarea pudrei și dă o senzație plăcută pe piele. Lungimea firelor te ajută să iai cantitatea necesară. 
Poți utiliza peria și pentru pudră bronzanta.
Pensula tăiată în unghi permite conturarea trăsăturilor feței și aplicarea fardului de obraz. 
Poate fi folisită și pentru perle bronzante ori iluminator.
Peria mica este destinată aplicării fardului de pleoape și retușarea delicată a machiajului. 
Pensula plată e potrivită pentru farduri cu texturi cremoase, dar și pentru baza pentru machiaj.
Această perie ajută să-ți piepteni genele și să oferi o formă definită sprâncenelor. După ce ai aplicat creionul ori fardul pe sprâncene, modelează-le cu peria cu fire groase. 
Pieptenele te ajută să separi genele imediat după ce le-ai dat cu mascara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: