Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

joi, 12 februarie 2015

Cherish – parfumul care-ti celebreaza feminitatea

Cea mai bună modalitate de a te bucura de Ziua Femeii e s-o sărbătorești alături de cei mai buni prieteni și... de noua aromă de la Avon – Cherish, parfumul creat special pentru tine.
Cherish prezintă un amestec floral-fructat-lemnos, notele căruia sunt persistente și cu adevărat de neuitat. Exprimă natura ta veselă și îți celebrează personalitatea cucerind toată lumea din jurul tău.Notele citrice, de zmeură, bergamotă și piper roz te fac să simți explozia energiei pozitive, care continuă cu note de mijloc foarte feminine și delicate de flori de cireș, bujor, petale de iasomie scoțând în evidență natura delicată și intrigantă. 
La final vei simți acorduri de mosc, gardenie și lemn de santal, păstrând pe piele aroma ispititoare. 
Pentru a accentua persistența aromei, poți folosi loțiunea de corp sau deodorantul cu bilă Cherish.
Autoarele aromei sunt două creatoare de parfumuri – Honorine Blanc și Annie Buzantian, care pentru prima dată au unit arta și pasiunea lor. Honorine se trage din Lebanon, Paris și New York, și se autocaracterizează prin triada: mamă, soție și creatoare de parfumuri. Annie, preferă arome verzi, afirmă: „Cele mai frumoase creații sunt fiicele mele”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: