Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

joi, 22 ianuarie 2015

Parfumul de clasa inalta-Premiere Luxe pentru El

Ademenitor și sofisticat, întruchiparea luxului. Vă prezentăm noua aromă extravagantă Premiere Luxe pentru El pe care o vei îndrăgi la bărbatul tău.
Dacă vrei să cunoști aroma luxului, o vei descoperi în parfumul Premiere Luxe pentru El. Influențele lemnos-aromate conțin note de patchouli, vetiver și lemn de gaiac. Notele citrice de vârf învăluie simțurile în prospețime și culminează cu note orientale care pun în valoare aspectul și caracterul unic.
Patchouli – este materia primă legendară în parfumerie și un afrodisiac binecunoscut care evidențiază gusturile sofisticate. Acesta conferă eleganță aromelor masculine caracterizându-se prin profunzime, persistență și simțuri irezistibile.
Vetiverul a dat naștere celor mai cunoscute parfumuri masculine. Fațetele lemnoase de vetiver conferă o adevărată aură masculină parfumului Premiere Luxe pentru El.
Lemnul de gaiac a inspirat creatorul parfumului pentru întrebuințarea acestuia, care este eternă. Este cunoscut ca fiind unul din cele mai grele materiale disponibile pe piață. Notele lemnoase tămăduitoare ale acestui copac rar par să persiste mult pe piele creînd o bază caldă și sigură pentru note mai volatile.
Acest amestec opulent te farmecă și te cucerește la nesfârșit. Premiere Luxe pentru El este un parfum de clasă înaltă, perfect pentru adepții rafinamentului opulent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: