Alege cadoul potrivit de Craciun

Te simți panicată chiar înainte să intri în febra pregătirilor de Crăciun? Dacă da, atunci nu te panica, ia-o ușurel și fii atentă la ideile noastre de cadouri pentru mame, bărbați și prieteni. Inspiră-te!

1.   Pentru mame
for moms
Un parfum este cea mai sigură opțiune de cadou. Dacă nu te pricepi prea bine la arome, alege o compoziție florală clasică. Ar fi o idee bună să alegi și o loțiune de corp sau un gel de duș asemănătoare cu parfumul care să intensifice aroma acestuia.
O altă idee sigură în materie de cadou pentru mame sunt bijuteriile. Dacă mama ta preferă stilul clasic, alege perlele. Dacă ea optează mai mult pentru o combinație între clasic și modern, alege bijuteriile care nu sunt doar atrăgătoare, ci și practice, cum ar fi un ceas brățară prevăzut cu pietre strălucitoare.
Probabil că în copilărie obișnuiai să șterpelești câte ceva din trusa de machiaj a mamei. Acum poți să-i întorci înapoi prin oferirea unui machiaj cu ingrediente prețioase. Fardurile de pleoape cu extract de orhidee oferă o culoare pronunțată și mascara cu pudră de diamant negru conferă genelor culoare intensă și volum de invidiat. Toate într-o nouă ediție de luxe. Mamei tale o să-i placă!
2.   Pentru bărbați
men

Ceasul este cel mai potrivit cadou pentru bărbați. Alege un design elegant cu curea neagră și cadran auriu. Este o alegere practică și atemporală potrivită nu doar pentru un look elegant, ci și casual.
Se zice că bărbații nu cresc niciodată și pare să fie adevărat. Deci, pentru a face fericit copilul din interiorul bărbatului tău, poți alege gadgeturile! Ele nu arată doar bine, ci și foarte practic: un pix multifuncțional, un port USB sau un încărcător portabil. Fă-ți alegerea!
Dacă bărbatului tău îi place mai mult adrenalina decât mecanismele, linia Full Speed va fi o idee minunată de cadou. Gelul de duș și spray-ul pentru corp face ca parfumul să persiste mai mult. Îi va prinde bine bărbatului tău și o geantă pentru cosmetice în care să-și adune toate lucrurile necesare.

3.   Pentru prietene  
 friend
Fetele au nevoie mereu de produse cosmetice! Deci, o mascara și un contur lichid va fi o idee bună de cadou pentru cea mai bună prietenă. Ele o să te ajute dacă nu vrei să folosești makeup în exces și totodată să arăți splendid. Ei îi va plăcea!
Dacă prietenei tale îi place să strălucească, poți s-o faci să se simtă ca un star cu o aromă elegantă cu note delicioase de pară, acorduri opulente de magnolie și ambră. Loțiunea de corp și gelul de duș cu același miros ca al parfumului va face ca aroma să persiste și prietena ta va putea savura aroma mai mult timp.    
Prietenii adevărați au o serie de semne și amintiri specifice doar lor. O brățară personalizată îi va aminti de cele mai năstrușnice momente petrecute împreună. Mărgelele elegante vor accentua aspectul elegant.

4.   Cadouri cu design festiv  
extras

O ojă cu particule strălucitoare poate fi o adevărată provocare pentru iubitoarele de minchiură. Perfectă pentru sărbătorile de Crăciun având culori numai bune de purtat pentru o cină festivă sau pentru noaptea de Revelion.  
După nopțile albe nimic nu poate fi mai relaxant decât o baie de răsfăț. Și pentru a păstra spiritul Crăciunului în momentele de răsfăț, acum spumantele de baie sunt cu arome de merișoare și portocale. Superbele sticluțe în formă de oameni de zăpadă sunt o idee minunată de cadou.
În era Internetului sunt foarte puțini dintre noi care trimit felicitări de Crăciun pentu cei care sunt la depărtare. Să primești o felicitare este întotdeauna o experiență plăcută, care nu poate fi înlocuită cu un email. De ce să nu revenim la această tradiție dragă? În special acum când poți să trimiți și un mic cadou atașat la aceasta.

Comentarii