Pregatirea tenului pentru Iarna

Să recunoaștem, iarna are mai puțini fani decât vara, iar pielea noastră, cu siguranță nu face parte din ei. Vântul rece și încălzirea centrală au o acțiune negativă asupra tenului. Asigurați-vă că pe timp de iarnă pielea este îngrijită corect.

Apa



Vă îndemnăm să beți cât mai multă apă, pentru a hidrata pielea și din interior. Purtați o sticlă cu apă, dar nu beți afară. Ceaiul din ierburi este potrivit pentru perioada rece a anului, deoarece conține antioxidanți. Pielea va radia!

Umeziți aerul



În încăperile încălzite în mod artificial aerul este foarte uscat, ceea ce dăunează pielii. Aparatul pentru umezirea aerului este de ajutor, dacă îți dorești o piele hidratată. El are un preț destul de mare, dar se isprăvește de minune. Pielea nu mai este uscată și crăpată și devine mai elastică.


Folosiți scrub-ul



Pe timp de toamnă și iarnă celulele moarte apar de 4 ori mai des. Un exfoliant bun va ajuta la înlăturarea lor. Folosiți scrub-ul cel puțin de două ori pe săptămână. Veți simți că pielea a devenit mult mai proaspătă și curată.

Hrăniți pielea cu uleiuri



Uleiurile Avon vor permite pielii să mențină substanțele nutritive și o vor hrăni cu cele mai importante și esențiale ingrediente. Alegeți produse de îngrijire mai consistente și dense. Tehnologiile moderne permit crearea cremelor cu o formulă specială, care previne deshidratarea pielii, fără a o îmbogăți cu apă, care poate avea un efect negativ pe ger. Formulele dense și uleioase transportă ingredientele active în toate straturile pielii.

Tratament de noapte Anew Ultimate 7S



Creste nivelul de hidratare a pielii de pana la 4X*. Dupa 2 saptamani de folosire, pielea arata si se simte mai tanara.**

Se foloseste atunci cand pielea are nevoie de regenerare intensa si hidratare puternica, alternand cu Crema de noapte Anew Ultimate 7S.

Cremă de noapte Anew Ultimate 7S


Stimuleaza regenerarea pielii in timpul noptii, redandu-i aspectul odihnit*. Contine Tehnologia Pro 7S, care stimuleaza cele 7 proteine ale tineretii, oferind 7 beneficii tenului tau.


*Rezultat bazat pe un studiu despre perceptia consumatorului desfasurat in decurs de 8 saptamani, la care au participat 153 de respondenti.


Cremă pentru mâini și unghii cu glicerină


Formula bogată cu glicerină și vitamina E - protecția ideală pentru zilele răcoroase:

• hidratează pielea uscată în profunzime

• formula bogată se absoarbe rapid

• netezește pielea și oferă unghiilor un aspect sănătos



Cremă multifuncțională intens hidratantă cu extract de mușețel și ovăz


Hipoalergenică, cu extracte de mușețel și ovăz. Ideală pentru întreaga familie, inclusiv copiii cu vârstă 3+.

• pentru față, mâini și corp

• pentru întreaga familie, inclusiv copiii cu vârstă peste 3 ani

• oferă hidratare timp de 24 de ore

• lasă pielea moale și catifelată


Balsam protector de buze cu unt de Shea și ulei de migdale




• formulă cu unt de shea și ulei de migdale

• hrănește, hidratează și catifelează pielea

• protejează împotriva deshidratării și crăpării buzelor.

Protecția solară



Cu venirea iernii nu uitați de protecția solară. Aplicați o cremă de față cu SPF 15+. Asta va proteja pielea de razele UV, care sunt la fel de periculoase ca și vara.

Comentarii