Lacroix: povestea continua

S-au împlinit 7 ani de când faimoasa casa de modă Christian Lacroix a creat primul parfum în exclusivitate pentru AVON. Colecția a crescut de atunci, iar în acest an s-au adaugat noi arome pentru Craciun –Christian Lacroix Amber pentru El și Ea.


În prezent colecția AVON-Lacroix include fantasticele Rouge și Nuit – parfumuri create pentru El si pentru Ea. Amber se alatura si el cu două arome extraordinare, cadouri perfecte de Craciun.

Art design-ului
Christian Lacroix s-a născut și a crescut în Arles în Franța. Din copilărie a arătat un talent deosebit pentru arta și fiind adolescent a decis să urmeze drumul muzelor și să o ia pe calea artei, devenind curator la un muzeu. Din fericire, soarta i-a pregatit o surpriza frumoasa și l-a adus în fața faimoasei uși a casei de moda Hermes, unde în 1978 a început să lucreze ca asistent. S-a evidențiat și foarte curând a devenit clar că moda face parte din destinul sau, iar pasiunea pentru arta a dictat caracterul creațiilor sale.
Materiale și forme
Bine ancorat în lumea modei, Lacroix a decis să-și lanseze propria casă în 1986. Culori și croieli deosebite l-au facut pe Lacroix idolul modei neconvenționale in anii 1980. Frumusețea, sex-appeal-ul și materiale somptuoase, dar și partea mai putin practica a acestora, l-au făcut cunoscut în toată lumea. Lacroix și-a extins linia cu o colecție pret-a-porter anul următor incluzând în ea diferite accesorii, precum bijuterii, genți, pantofi, ochelari, eșarfe și cravate. Buticurile Lacroix au aparut în Paris, Arles, Aix-en-Provence. Toulouse, Londra, Geneva și Japonia. În 2004 designerul a lansat prima colecție pentru bărbati și a ocupat funcția de Director de creație pentru casa de moda Pucci din 2002 in 2005.
Lacroix & Avon
În 2007, Lacroix a devenit partener AVON aducând noi arome exclusive cu denumirea de Christian Lacroix Rouge. Aromele sale pentru AVON s-au completat cu Christian Lacroix Absynthe pentru Ea în primavara anului 2009, puțin mai târziu a venit și aroma destinată bărbaților. În toamna 2011 am fost cuceriți de aromele Christian Lacroix pentru Ea, și iarna cu lansarea parfumului pentru El.


Christian Lacroix Ambre este anunțat ca mirosul care trezește simțurile și imaginația, intens, aparținând categoriei de parfumuri chypre - Gourmand. Note de varf cu fructe de padure ulei de mandarine, note de mijloc: trandafir, iasomie și lemn de trandafir și baza de chihlimbar. 

 Christian Lacroix Ambre for Men este un parfum modern si sofisticat, categoria: oriental - lemnos. Acesta conține acorduri de bergamota si piper note de varf, cardamom, lemn de santal note de mijoc și chihlimbarul auriu note de baza.

Colecția Christian Lacroix Amber conține două arome noi și face parte din seria de parfumuri create cu designer vestiți din întreaga lume!


Comentarii