Comorile sacre ale Amazonului -Planet Spa Amazonian Treasures

Brazilienii folosesc tratamente corporale cu fructe de acai si fructe salbatice. Puterile acestora regeneratoare sunt continute de noua gama Planet Spa Amazonian Treasures.

Arborele palmier Acai creste inalt de pana la 20 de metri si este o specie destul de des intalnita in padurile amazoniene. Sunt cultivate pentru tuplina si pentru fructele acai, recunoscute ca puternici antioxidanti naturali. In afara acestora, sunt folosite frunzele lungi pentru a acoperi case, a impleti cosuri, iar lemnul tulpinei pentru cufere si pentru extragerea mineralelor. Extractele de acai (atat din fruct cat si din arbore) sunt ingrediente vitale in produse pentru regenerarea si intretinerea corpului si a pielii.

Fructul Amora (n.red dud) este cultivat cu precadere in Brazilia. Este un fruct suculent si zemos si e o importanta sursa de vitaminele C, A si E, folosit adesea in medicina alopata ca antiinflamator. Dudul are proprietati antioxidante exceptionale ce functioneaza ca adevarati agenti anti-imbatranire. De aceea este un ingredient folosit des in cosmetica pentru a curati si reintineri pielea, pentru a uniformiza culoarea insa si pentru a o hidrata in profunzime. Mai mult de atat, fructele Amora sunt folosite si in industria alimentara la prepararea unor delicioase marmelade si jeleuri.
Va invitam sa descoperiti extractele de acai braziliene si sa folositi zilnic ritualurile Avon Planet Spa. Recomandam produsele mai ales pentru relaxare, pentru hidrataterea pielii ‘muncite’ (precum cea a calcaielor dupa plimbari lungi sau drumetii) dar si pentru a o exfolia bland si eficient si a o proteja dupa expunerea la soare.



Mască hidratantă pentru față Amazonian Treasures (1408-4)
Destinația SPA: hidratare și energizare pentru ten cu mască de față cu ingrediente prețioase

Efect:
• purifică
• hidratează
• oferă luminozitate
• hrănește

Cum acționează:
Purifică pielea și îi oferă luminozitate precum și hidratarea atât de importantă pe timpul verii. Formula cu Acai din Brazilia, ingredient cunoscut pentru proprietățile antioxidante, lasă pielea proaspătă și plină de energie.

Mod de folosire: 
Aplică produsul pe față, așteaptă câteva minute să acționeze și clătește cu apă călduță.


Cremă intens hrănitoare pentru mâini și picioare Amazonian Treasures (1688-1)
Destinația SPA: hidratare și energizare pentru pielea uscată cu ingrediente prețioase

Efect:
• înmoaie pielea întărită
• hidratează instant
• ameliorează aspectul cuticulelor
• catifelează

Cum acționează:
Formula hidratantă catifelează pielea uscată a coatelor și a genunchilor, înmoaie pielea întărită, reduce aspectul uscat al cuticulelor și netezește pielea mâinilor și a picioarelor.

Mod de folosire:
Masează pe piele, insistând asupra porțiunilor cu piele uscată.

Exfoliant cremos pentru corp Amazonian Treasures (1698-0)
Destinația SPA: catifelare pentru pielea ta

Efect:
• Împrospătează
• Catifelează
• Curăță delicat

Cum acționează:
Exfoliază și netezește cu delicatețe pielea, pregătind-o să se bronzeze frumos și uniform!

Mod de folosire:
Aplică o cantitate mică de produs pe piele și masează ușor. Clătește apoi cu apă călduță.

Mască hrănitoare pentru păr Amazonian Treasures (1385-4)
Destinația SPA: păr mătăsos și sănătos

Efect:
• Hidratează și hrănește părul
• Oferă un aspect mătăsos
• Lasă părul ușor de coafat
• Potrivit pentru orice tip de păr

Cum acționează:

Formula hidratantă și hrănitoare lasă părul moale și mătăsos. Redă strălucirea părului, oferind în același timp un aspect sănătos. Lasă părul ușor de pieptănat și de coafat.

Mod de folosire:
Aplică pe părul umed, acoperind firul de păr pe întreaga lungim. Așteaptă aproximativ 10 minute să acționeze și clătește cu apă călduță.

Comentarii