Cum alegi parfumul potrivit?

Atunci când alegem un parfum spunem: ‘’Da, acesta mă reprezintă’’ sau ‘’Îmi induce o anumită stare’’. De aceea, atunci când oferim un parfum este bine să cunoaştem stilul persoanei, dar şi mesajul pe care aceasta doreşte să îl transmită în societate.

Far Away de la Avon

Dacă eşti o fiinţă graţioasă, diafană, calină atunci acest produs din categoria oriental-florală este alegerea perfectă!

Simţurile tale se vor bucura de un cocktail rafinat de ylang-ylang, iasomie albă trandafir şi floare de măslin dulce cu note subtile de vanilie, lemn de santal şi mosc. Sezualitatea ta va ieşi în evidenţă, în timp ce feminitatea o să fie celebrată în fiecare zi!


Poţi apela la aroma acestui parfum atunci când te afli în compania prietenilor, pentru că te va ajuta să te deschizi şi să comunici cu uşurinţă.
far

Little Black Dress de la Avon

Dacă eşti sigură pe forţele tale, ai o personalitate puternică şi îţi plac provocările atunci nu ezita să achiziţionezi acest parfum!
Te va face să te simţi unică, specială şi cu siguranţă nu vei trece neobservată de-a lungul zilei. Mai mult, notele floral-orientale vor persista puternic, oferindu-ţi mai multă încredere în sine.
little
Această apă de parfum sofisticată a fost creată pentru femeia mereu elegantă, care apreciază şarmul etern al clasicei rochii negre şi al perlelor fine. Cu siguranţă te vei îndrăgosti de acest parfum, iar iubitul tău se va reîndrăgosti de tine! Nu ezita să îl foloseşti atunci când mergi la o întâlnire romantică, sau la un eveniment monden.


Rare Gold de la Avon

Ai nevoie de mai multă atenţie din partea celor din jurul tău? Nimic mai simplu! Parfumul Rare Gold de la Avon te va face să străluceşti!
rare
O compoziţie rafinată din categoria florala care a fost creată special pentru femeia modernă şi activă. Aroma acestui parfum te va îmbrăca într-o aură fascinantă! Te poţi învălui în aroma lui atunci când mergi la serviciu şi la întâlniri de afaceri, pentru a avea succes!

Comentarii