Articolele indispensabile din makeup kit-ul tau

Pentru un look glam, de divă, este absolut necesar să ai o trusă de make-up completă şi cel mai important, de cea mai bună calitate. Iată care sunt, aşadar, recomandările noastre!





Atunci când îţi alegi produsele de makeup fii atentă la calitatea ingredientelor. Avon îţi propune în gama Luxe cele mai preţioase formule, ce conţin extract de mătase, orhidee, diamante negre şi safire albe, care îţi respectă pielea şi îţi oferă strălucirea de care ai nevoie.
1.Fondul de ten cu factor de protecţie. Îţi propunem fondul de ten din gama Luxe de la Avon, care îţi conferă hidratare,  luminozitate şi mai ales, este non-comedogenic. În plus, acesta are factor de protecţie 20, ideal pentru zilele cu soare de vară.
2.Pudra compactă Luxe îţi finisează perfect machiajul, conferindu-i un aspect de matifiere care se menţine ore întregi, datorită extractului de safir alb.
3.Conturul de ochi este ideal pentru o privire dramatică. Adaugă un plus de profunzime privirii tale cu ajutorul conturului de ochi Luxe de la Avon.
4.Fardul de pleoape. Alege culori pastelate ziua, iar seara optează pentru un look rebel, în culori mai puternice. Fardul Luxe are o formulă pudrată, ce conţine extract de mătase, perfect pentru a obţine un efect satinat pe pleoape.
5.Mascara Luxe are o periuţa clasică, ce defineşte perfect genele şi le acoperă uniform, fără să le încarce. Îmbogăţită cu pudră de diamant negru, aceasta îţi îmbracă genele într-un negru mai intens ca niciodată
6.Rujul, sau mai bine spus rujurile, trebuie alese în culori care să îţi pună în valoare forma buzelor. Cu o textură cremoasă, Rujul Luxe de la Avon îţi va îmbrăca buzele într-un strat de culoare  vibrantă.
7.Luciul de buze este indicat femeilor cu buze subţiri sau femeilor care vor mai multă strălucire. Luciul Luxe are formula îmbogăţită cu extract de mătase, conferind strălucire intensă şi de durată buzelor
8.Un look nu ar fi niciodată coplet fără un parfum seducător. Cosmo îşi recomandă să îţi completezi makeup kit-ul cu cea mai nouă apă de parfum de la Avon, Little Gold Dress. Cu note de piersică, iasomie şi vanilie, fiecare apariţie a ta va fi de senzaţie.
Un strop de apă de parfum la încheietura mâinii, un strop în spatele urechii şi eşti gata de plecare. Fii pregătită pentru a te lăsa admirată!
Mai jos, poţi învăţa trucurile machiajului de vară cu sfaturi de la Loredana!

Comentarii