Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

miercuri, 26 februarie 2014

AeroVolume, noua mascara de la AVON

AVON inovează din nou piaţa cosmeticelor cu o tehnologie de ultimă generaţie în materie de mascara: Zero Gravity. Aceasta este bazată pe cea mai uşoară formulă pentru gene voluminoase, arcuite şi separate.

Noua mascara AeroVolume, a cărei imagine este Antonia, îţi va îmbrăca genele într-o formulă specială, uşoară precum aerul, provocându-te să le ridici până la cer cu fiecare privire.

antonia pentru avon

"Pentru mine ca artist, privirea este esenţială şi trebuie să o evidenţiez cu fiecare ocazie. Tocmai de aceea, mascara pe care o folosesc trebuie să fie cu adevărat specială. Cu AeroVolume, genele mele sunt uşoare ca un fulg, dar efectul mă surprinde de fiecare dată: volum, gene lungi, întoarse şi cel mai important, o privire expresivă care mă ajută să îmi ţin fanii aproape”, spune Antonia.
Formula AeroVolume este îmbogăţită cu fibre care oferă volum individual fiecărei gene, iar periuţa în formă de stea distribuie formula uniform, pentru o arcuire perfectă şi o privire plină de expresivitate. 
AeroVolume va fi disponibilă începând cu data de 6 martie 2014 in campania 4/2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: