Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

vineri, 13 septembrie 2013

Megan Fox, noua imagine a unui parfum Avon

Actriţa Megan Fox a fost anunţată că va fi imaginea unui nou parfum Avon, Instinct. Actriţa apare în fotografiile pentru promovarea noului parfum alături de un model şi îmbrăcată într-o rochie animal print, extrem de sexy. 

Noul parfum este intens, exotic şi pare să se potrivească perfect cu caracterul actriţei. 

Directorul European Avon Cosmetics s-a declarat extrem de mulţumită de alegerea noii imagini "Nimeni nu evocă o atracţie magnetică mai puternică decât Megan, bărbaţii şi femeile o văd de-o potrivă ca o frumuseţe captivantă. Ea este "faţa" perfectă pentru parfumul intens şi ademenitor". 

Vorbind despre parteneriat, Megan a declarat "Când Avon m-a abordat pentru a fi imaginea noului parfum, am fost încântată de oportunitate. Sunt entuziasmată să fac parte din acest brand pe care mereu l-am iubit şi respectat".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: