Treceți la conținutul principal

Spa la tine acasa

Simte-te rasfatata ori de cate ori simti nevoia, chiar la tine acasa. Nu este nevoie sa iti dai tot salariul pe produse scumpe si uneori nefolositoare. Alege ceea ce ti se potriveste din produsele pe care ti le recomand, si nu vei regreta investitia facuta.
Atmosfera da la Spa nu te mai lasa sa pleci? Te gandesti cu groaza ca acasa nu mai are cine sa iti maseze tenul, corpul si sa iti faca un masaj in talpla ca la carte. Oricat de mult te-ai chinui nu reusesti sa creezi acasa ambientul relaxant si parca fantastic de la centrul Spa.
Parca nu nimeresti niciodata uleiul potrivit pentru aromaterapie, intotdeauna bate cineva la usa sau telefonul suna insistent... si uite asa s-a dus starea ta pentru o zi relaxanta precum cea petrecuta la un salon de infrumusetare.
Poate ca nu ai nici produsele necesare pentru un astfel de tratament. Aici intervin eu cu un mic ajutor pentru ca tu sa reusesti sa ai propriul tau Spa, chiar in comoditatea casei tale.

Baile turcesti
Nimic nu poate fi mai relaxant decat o baie turceasca iar tu tanjesti dupa ea cat e ziua de lunga. Si pana la urma, ce poate fi mai frumos decat o baie turceasca dupa o zi istovitoare de munca?


Foloseste un sapun negru, specific bailor turcesti, si apoi relaxeaza-te cu un ulei de corp si unul de par pentru un efect uimitor si pentru un ritual de purificare chiar la tine acasa.

Produse recomandate:
Gama Planet Spa Turkish Thermal Baths
Sapun negru cu proprietati purificatoare: 19.99 lei

Ulei pentru par, corp si unghi: 19.99 lei

Masca de fata cu argila: 19.99 lei
Untul de Shea
Gama Planet Spa Blisfully Nourishing
Fiecare tip piele are nevoie de untul de shea pentru o hidratare optima si un aspect stralucitor.


Aplica noile creme ce contin unt de Shea african pe toate incheieturile, foloseste-l pe par, exfoliaza-ti pielea cu un gel de guz abraziv pe baza de unt de shea si zahar brun si apoi aplica untul de corp. Acesta din urma va intra rapid in piele si o va lasa fina si catifelata.

Produse recomandate:
Exfoliant de corp: 12.99 lei

Masca de par: 19.99 lei

Mineralele din Marea Moarta
Sunt o binecuvantare pentru femeile care au grija de ele asa cum se cuvine. Proprietatea de detoxifiere a produselor bazate pe minerale din Marea Moarta precum si cea de relaxare sunt de neegalat.


Foloseste exfoliantul pentru corp si masca de fata pentru un efect de netezire si iluminare a tenului.

Produse recomandate:
Gama Planet Spa Perfectly Purifying:
Exfoliant pentru corp: 24.99 lei

Masca de fata: 19.99 lei

Uleiul de masline
Este cunoscut pentru multitudinea de proprietati pe care o are si pentru minunile pe care le poate face pentru pielea noastra. Este indicat in mod deosebit pentru pielea uscata si cea sensibila.


Efectul de hidratare este unul intens, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. In plus, uleiul de masline are un efect neasteptat pentru intinerirea pielii si a tenului.

Produse recomandate:
Gama Planet Spa Heavenly Hydratation:
Ulei pentru fata: 19.99 lei

Ulei tratament pentru par: 17.99 lei

Lotiune de corp: 21.99 lei


Arome tropicale

Imagineaza-te pe o plaja tropicala in Bali, vantul adie usor, iar razele soarelui iti rasfata pielea. Nu te gandi ca este aproape imposibil de realizat din cauza programului de munca sau din cauza banilor. 

Cu cateva produse potrivite, se rezolva totul. Mastile pentru fata si uleiurile pentru corp cu parfum tropical iti vor incanta simturile si te vor transpune intr-o stare de relaxare perfecta.

Produse recomandate:
Gama Planet Spa Bali Botanica:
Exfoliant de corp: 25.99 lei

Masca de fata: 17.99 lei

Unt de corp: 29.99 lei

Comentarii