Spa la tine acasa, cu AVON Planet Spa

Dupa ce mergi la spa, ai vrea sa te muti acolo si sa ai tot timpul privilegiul de a te relaxa. Dar relaxarea nu ar trebui sa fie un privilegiu si ar trebui sa te poti bucura de ea zi de zi. De aceea, AVON te ajuta sa poti avea un SPA la tine acasa si sa te poti destinde ori de cate ori simti nevoia. Cu Planet Spa de la AVON, orice femeie isi poate amenaja un colt de rasfat chiar la ea acasa si poate beneficia de tratamente de relaxare si infrumusetare. Acum, AVON relanseaza o parte din gamele Planet Spa, cu ingrediente noi adunate din colturi diferite ale lumii. 


Produsele din gama Planet Spa de la AVON raspund nevoilor fiecarei femei sifac ritualul de relaxare, dar si cel de ingrijire a tenului sa fie mai simple, mai la indemana. Noile produse vin sub o forma noua, reimprospatata. 

Astfel, AVON relanseaza 5 din cele 9 subgame Planet Spa: Bali Botanica, Planet Spa cu ulei de masline, Planet Spa cu minerale de la Marea Moarta, subgama Planet SpaTurkish Bath, Planet Spa cu unt de Shea. Acestea au texturi placute, arome deosebite si actiune eficienta asupra pielii.

Noua subgama Planet Spa Bali Botanica arela baza ingrediente precum flori de frangipani si lemongrass, care vor crea o senzatie placuta de relaxare; gama cuprinde exfoliant pentru corp, masca de par, masca de fata, crema de corp si ulei de corp, potrivite pentru un rasfat complet.

Uleiul de masline este cunoscut pentru efectele sale hidrantate, iar subgama Planet Spa pe baza de masline este ideala pentru hidratare parului, corpului sau a fetei, mai ales datorita acizilor grasi si vitaminelor din compozitie. 

Produsele pe baza de minerale de la Marea Moarta au un puternic rol in detoxifierea corpului si in relaxare. 

Faimoasele bai turcesti se regasesc in produsele din subgama Planet Spa Turkish Bath, cu un efect tonic vizibil in scurt timp.


Pentru pielea uscata si iritata a fost creata noua gama pe baza de unt de Shea, cu aroma dulce; ingredientele de la tropicele din Africa asigura hranirea optima a pielii; cremele din aceasta gama sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, iar combinatia dintre zaharul brun si extractul de arbore de shea este ideal pentru a proteja pielea sensibila.

Comentarii