Sfaturi pentru un bronz frumos si sanatos!

Soarele ti-e cel mai bun prieten. Asta doar daca nu esti nepasatoare. Atunci devine periculos pentru tine si pentru pielea ta. Nu lasa soarele sa iti strice concediul; protejeaza-ti pielea si fereste-te de arsurile solare si de insolatii. Special pentru tine, 10 reguli pentru un bronz sanatos.

  1. Te sfatuim sa nu mergi la plaja intre orele 11:00 şi 15:00. In intervalul acesta, razele solare sunt cele mai periculoase si iti pot afecta pielea cu usurinta.
  2. Foloseste produse de protectie solara cu 15-30 de minute inainte de a sta la plaja. Acest lucru iti pregateste pielea pentru bronz.
  3. Pe plaja trebuie sa porti palarie si ochelari de soare. Razele solare nu au efect numai asupra pielii, dar si asupra ochilor si capului. Doar nu vrei sa te trezesti cu vreo insolatie inca din a doua zi de concediu.
  4. Bronzatul nu e ca dragostea: nu poti sa dai totul din prima. Adopta o strategie in pasi marunti si soarele va fi bland cu pielea ta si va avea un super efect. De-ndata ce pielea ta este usor bronzata, poti alege un SPF mai mic pentru crema ta si poti sta si mai mult la plaja!
  5. Nu ezita sa-ti rogi colegul/colega de plaja sa te ajute. Trebuie sa-ti acoperi tot corpul cu crema cu protectie SPF si trebuie sa recunosti ca de una singura nu te poti da cu crema pe tot spatele, ca doar nu esti instructor de yoga.
  6. Aplica produsele SPF pe pielea ta din 2 in 2 ore va pregati pielea pentru razele solare si o va proteja asa cum trebuie.
  7. Chiar daca soarele se ascunde dupa nori, riscul de a-ti arde pielea este la fel de mare. Asa ca ai mare grija de pielea ta si foloseste produsele SPF.
  8. Nu numai soarele iti asigura bronzul. Nisipul si apa reflecta razele solare si ajuta si ele in procesul tau de bronzare. Asa ca, pe de o parte, e mai usor sa te bronzezi, dar pe de alta parte e mai usor si sa te arzi.
  9. Tine minte: copiii au nevoie de protectie speciala, preferabil cea mai ridicata. Foloseste cu incredere filtru SPF sau produse de plaja pentru copii. Copiii sub 3 ani nu ar trebui sa fie expusi direct la soare.

Comentarii