Mar verde, violeta si mosc. Noul parfum Only Imagine..., de la Avon

Un parfum proaspat ca insasi primavara, ca tineretea, ca dragostea... Intr-un eveniment inflorit si plin de zambet, Avon a lansat parfumul Only Imagine..., o combinatie fermecatoare de mar verde, violeta si mosc, cu cateva note secundare in care recunosti zambetul bujorului sau indrazneala santalului. 
„Acest parfum a fost inspirat de ideea unei calatorii prin care ordinarul devine extraordinar”, spune creatorul parfumului, Pierre Negrin, parfumierul casei de parfumuri Firmenich. „Cand creez pentru AVON, imi imaginez ca fiecare dintre creatiile mele poate inspira dorintele si visurile personale, in fiecare zi" a mai declarat Negrin.

Fiecare parfum pe care il lanseaza reflecta o viziune de-a sa, iar de data aceasta, viziunea a fost cu adevarat indrazneata. Cu ajutorul noului parfum, AVON revolutioneaza industria parfumurilor prin introducerea unui element cheie in compozitia parfumului Only Imagine… – extractul 100% natural de mar verde, folosit pentru prima data in compozitia unui parfum. 



Aroma floral-fructata a parfumului iti va pune in valoare feminitatea si vei simti vibratia naturii la orice pas. Parfumul a fost obtinut din esente principale de mar verde, violeta si mosc, care in combinatie cu notele de zmeura, bujor si lemn de santal intensifica senzualitatea si feminitatea.

Parfumul Only Imagine… va fi disponibil din luna aprilie a anului 2013 si poate fi comandat prin intermediul Reprezentantilor Avon.

Comentarii