Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

vineri, 22 februarie 2013

Avon Sensuelle, senzualitate picătură cu picăturăAvon Sensuelle, senzualitate picătură cu picătură
Lasă-te învăluită de acordurile calde ale florilor de portocal şi a lemnului de caşmir. Noul parfum Avon Sensuelle te înconjoară într-o aură de senzualitate şi feminitate. Aromele florale se îmbină perfect cu nuanţele lemnoase, moscul fuzionează cu chihlimbarul lichid redând senzualitatea picătură cu picătură.


 
Apa de parfum Avon Sensuelle te va surprinde cu o formulă senzuală din categoria floral – oriental şi un cocktail ameţitor de arome: bergamotă, floare de portocal, floare de nufăr, floare de tiare, lemn de caşmir, mosc şi ulei de copaiba.


Parfumul este pentru TINE, pentru a te bucura din plin de acele momente de intimitate în care poţi fi tu însăţi şi te simţi bine în propria piele.

Am lăsat frumuseţea naturală a pielii unei femei să-mi fie muză în crearea
acestui parfum. Sensuelle surprinde acele momente în care o femeie poartă nimic altceva decât încredere”, spune parfumierul Harry Fremont.

Apa de parfum Avon Sensuelle va fi disponibilă din luna februarie 2013 şi poate fi comandat prin intermediul Reprezentanților Avon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: