Idei de cadouri pentru sarbatorile de iarna din partea Avon (partea I)



Sunteti in pana de idei pentru cadourile de sarbatori?

Blogul Produse Avon va incepe o serie de articole in care vor fi prezentate idei de cadouri inspirate din brosurile Avon la preturi avantajoase in asa fel incat sa acoperiti cat mai mult lista de cadouri : familie, rude, prieteni, colegi, cunoscuti.


 
Pentru doamne si domnisoare
  

 Crema maini şi/ sau de corp pentru protectie la ger 


Un asemenea cadou este ideal pentru doamnele şi domnişoarele care vor ca iarna să nu îşi lase amprente semnificative asupra tenului şi mâinilor lor.


În funcţie de preferinţele fiecărei persoane, puteţi forma şi un set cu cremă de faţă/corp şi de mâini pentru sezonul rece. Astfel, fără a vă uşura buzunarele, doamnele vor fi încântate pentru că îşi vor putea proteja pielea de ger şi de vânt.


Puteţi realiza un set pentru doamne, în limita a 30 lei, crema de corp, balsam buze si crema de maini pentru protecţie împotriva frigului din gama Avon Care cu glicerina, calciu si vitamina E, care hidratează pielea şi cuticulele în sezonul rece.


   

 Farduri


Ideale pentru orice femeie care ţine la look-ul său, fardurile o vor încânta în orice perioadă a anului. Dacă Moşul le va aduce farduri, probabil, multe femei vor încerca să îşi pună în evidenţă chipul cu ajutorul cosmeticelor primite în dar de Crăciun. 

Paleta Avon cu 78 de nuante ce contine:

  • 36 de nuante de farduri de pleoape
  • 36 de nuante luciu de buze
  • 6 nuante de fard de obraz
  • 1 aplicator pentru fardul de pleoape
  • 1 aplicator pentru luciu de buze
  • 1 aplicator pentru fardul de obraz

 





Set format din fular, caciula si manusi


Ideal pentru sezonul rece, un set format din fular, caciula si manusi poate fi greu de refuzat.





1               
    Set Planet SPA


Setul SPA din gama Avon Planet SPA pentru clipe de rasfat, multe doamne şi domnişoare vor fi încântate de cadoul primit.





     Cană Mos Craciun cu capac

Persoanele care consumă des ceai vor fi foarte încântate dacă vor primi în dar o cană de ceai şi o cutie cu pliculeţele de ceai favorit. 

Puteţi face un asemenea cadou şi celor care nu obişnuiesc să bea ceai pentru a-i determina astfel să înlocuiască băuturile neprielnice organismului cu un ceai sănătos.



Acest articol va continua cu alte idei de cadouri inspirate de Avon.
  
Toate produsele prezentate le gasiti in brosura si minibrosura de Craciun.

Ne puteti sa ne scrieti si pe pagina de Facebook: idei, sugestii pentru acest Craciun.



Comentarii