Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

joi, 5 iulie 2012

Bon Jovi-imaginea a doua parfumuri Avon

Cantaretul Jon Bon Jovi a fost desemnat imaginea celor mai noi parfumuri Avon, atat varianta pentru femei, Unplugged for Her, cat si cea pentru barbati, Unplugged for Him.

Cele doua parfumuri, cu iz floral oriental

(in cazul celor destinat femeilor) si cu aroma de mosc (in varianta barbateasca), vor fi lansate in noiembrie.

Potrivit Avon, creatorii ambelor parfumuri au avut ca sursă de inspiraţie "sentimentul unic pe care oamenii îl au atunci când ascultă cântecul lor preferat", iar scopul acestor campanii este acela de a stabili "o conexiune emoţională" cu viitorii clienţi.

Atât Jon Bon Jovi, cât şi reprezentanţii brandului Avon au spus că admiraţia reciprocă pe care o au pentru implicarea lor în proiecte de caritate a reprezentat factorul care i-a determinat să se asocieze şi să colaboreze la acest proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: