Machiaj de vara Avon 2012

Pentru ca vara este aici, nu doar garderoba trebuie adaptata tendintelor, ci si produsele cosmetice.

Produsele cosmetice destinate ingrijirii pielii, trebuie de asemenea sa fie inlocuite cu produse care au o textura usoara, fluida, pentru a fi cat mai usor absorbite in piele.
 

Gama Avon Solutions

Incepem cu tenul care este cel mai predispus radiatiilor solare, de aceea cremele de zi trebuie sa aiba SPF de minim 15. Incearca noua gama de ingrijire a pielii Avon Solutions.

Textura produselor este una lejera, ideala pentru perioada verii, iar parfumul subtil si proaspat este menit sa sporeasca placerea aplicarii in fiecare dimineata. Oricare dintre creme este rapid absorbita de piele, constituind o baza excelenta pentru machiaj, iar nivelul de hidratare este mentinut la cote optime de-a lungul intregii zile.


Nu uita de ochii, accesoriile verii: ochelarii de soare si palaria nu trebuie sa-ti lipsesca in zilele toride, mai ales pe plaja.
  
Machiajul trebuie sa fie cat mai sarac in cosmetice, sa nu incarce tenul, dimpotriva sa permita pielii sa respire.

Fond de ten Avon Ideal Flawless SPF 15
Fond de ten Avon Ideal Flawless cu SPF 15 va ofera o formula hidratanta cu pigmenti adaptati nuantei naturale a pielii, care absorb lumina.

Pentru machiaj, evidenţiaţi obrajii cu o nuanta de bronz, buzele, o nuanta naturală şi ochii în culori pastelate cu gene bine definite.  


Optati pentru acest aspect mai natural, lăsând la o parte culori puternice in acest sezon.

 Colectia Avon Extra Lasting cuprinde 7 produse:
  • ruj
  • luciu de buze
  • rimel
  • fard de pleope
  • contur persistent pentru ochi
  • fond de ten lichid
  • demachiant pentru machiaj persistent

Dermatograful sau eye-liner-ul ar fi de preferat sa le eviti in timpul zilei. Ofera ochilor un plus de mister seara, prin intermediul unui contur discret. 

Mascara rezistenta la apa SuperShock Max
Daca optezi pentru un machiaj smokey, nu folosi fard negru in exces, alege mai bine nuante de violet, albastru indigo. 
 
Pentru zilele calduroase dar si pentru noptile fierbinti petrecute in club, alege un rimel rezistent la apa

Propunerea noastra: mascara Avon Super Shock Max.

Iti va oferi volum, efectul mult dorit de gene lungi bine definite si nu in ultimul rand, persistenta. Este o alegere foarte buna si pentru persoanele cu ochi sensibili. Datorita ingredientelor sale, are un continut redus de emulsificatori si este imbogatit cu o formula bazata pe apa, de aceea nu irita ochii.

Nu doar aerul rece din timpul iernii afecteaza buzele. Acestea au de suferit si in timpul verii, daca nu sunt protejate corespunzator. Datorita radiatiilor solare puternice, un balsam hidratant este ideal pentru buzele fragile.
Luciu de buze Glazewear SPF15
Luciu de buze cu SPF 15, Glazewear SPF 15 imbraca buzele cu un strat cremos, oferind un aspect natural, care contribuie la hidratarea naturala a buzelor pentru o vreme indelungata. 


Comentarii