Noua Gama Avon Solutions

Avon Romania a lansat recent gama de ingrijire Solutions, cu formule imbunatatite si adaptate fiecarui tip de ten si grupe de varsta. 

Natura este principala sursa de inspiratie pentru aceasta noua linie de cosmetice, ingredientele utilizate in alcatuirea cremelor fiind recunoscute pentru beneficiile lor in tratarea anumitor probleme.


Textura produselor este una lejera, ideala pentru perioada verii, iar parfumul subtil si proaspat este menit sa sporeasca placerea aplicarii in fiecare dimineata. Oricare dintre creme este rapid absorbita de piele, constituind o baza excelenta pentru machiaj, iar nivelul de hidratare este mentinut la cote optime de-a lungul intregii zile.

Avon nu a gandit ecuatii complicate in linia de skincare, ci s-a concentrat asupra celor mai des intalnite nevoi ale femeilor, propunandu-le solutii eficiente.

Sensitive Botanicals este linia de creme hidratante (de zi si de noapte), geluri de curatare, lotiuni tonice si creme pentru ochi cu factor de protectie solara, destinata tenului sensibil. Produsele nu contin coloranti sau parfum, prezinta o textura foarte fina si au efect calmant.

Solutions Beautiful Hydration vizeaza tenul tern si lipsit de stralucire. Cremele stimuleaza reinnoirea celulara, conferind pielii un aspect revigorat si sanatos. Ingredientul principal ale acestei game este “grauntele Paradisului”, o planta recunoscuta pentru proprietatile sale de energizare.


Pentru tenul gras in zona T si uscat pe obraji , Avon o creat gama Solutions Complete Balance, pe baza de frunze de ceai din Japonia si zinc. Mineralele continute tin sub control secretia de sebum, oferind ingrijirea adaptata fiecarei portiuni a tenului.


Primele linii fine sau riduri incep sa constituie o problema pe masura ce femeile se apropie de varsta de 30 de ani. Secretia de colagen scade, iar tenul prezinta portiuni neuniforme. Solutions Youth Minerals stimuleaza productia de colagen, gratie complexului Amethyst Mineral, luptand astfel impotriva semnelor de imbatranire.


Pentru tenul matur de peste 40 de ani, Avon a conceput linia Solutions Ageless Accolade, cu extract de floare de Hibiscus, care fortifica pielea si atenueaza petele de culoare.

Comentarii