Trucuri simple pentru machiaj

Primul truc baza de machiaj Avon MagiX uniformizeaza textura pielii, ajuta la estomparea porilor si da tenului un aspect neted, catifelat, pregatindu-l pentru aplicarea fondului de ten. 

Baza de machiaj-Avon MagiX

Fondul de ten Avon Ideal Flawless este obligatoriu pentru uniformizarea culorii si a texturii pielii, care devine astfel matasoasa si catifelata. Indiferent de nuanta, cele mai bune fonduri de ten sunt cele care dau stralucire pielii, acoperind ridurile.


Fond de ten Avon Ideal Flawless, cu SPF 15, 40 lei, o formula hidratanta cu pigmenti adaptati nuantei naturale a pielii, care absorb lumina.

Reguli de baza

Inainte de machiaj, pregateste-ti pielea:

 
  • Daca aplici fondul de ten direct pe piele, vei pierde cea mai mare parte din efectul lui. Ca si in cazul aplicarii autobronzantelor, fondul de ten are nevoie de o piele curatata in profunzime, tonifiata, cu porii inchisi si bine hidratata.
  • Fondurile de ten si pudrele apar distribuite neuniform pe portiunile uscate si descuamate, asa ca asigura-te ca iti exfoliezi tenul periodic pentru a-l pastra neted si stralucitor.
  • Cu cat tenul e mai in varsta, cu atat are nevoie de mai multa hidratare, asadar alege creme de fata consistente, hidratante, pe care sa le aplici in doua-trei straturi, pana se absorb bine in piele si ii mentin textura. Aplicat peste crema, fondul de ten va avea un look matasos.

Truc

Incearca sa aplici iluminatorul pe pometi, inainte sau dupa fondul de ten, pentru a da pielii o stralucire discreta, sanatoasa.




Fard de obraz crema iluminatoare, Avon perfect-for-you, 21 lei


Obraji sidefati si priviri luminoase



Machiajul in nuante sidefate pe pleoape, obraji si buze arata superb si te intinereste, gratie ingredientelor care reflecta lumina, estompand petele si ridurile.
 
Buze lucioase
Alege rujuri sidefate cu formule hidratante, pentru a le face sa para mai pline. Dupa ruj aplica un strop de gloss, doar pe centrul buzelor.


Piele ca matasea

Cremele perlate si fardurile de obraz sidefate dau stralucire tenului si estompeaza imperfectiunile. Cele mai indicate sunt cele cu textura crema sau gel, care umplu ridurile, mascandu-le.

Comentarii