Pregateste de iarna


Sezonul de iarna vine cu modificari atât in privinta garderobei, cât si a ritualului de ingrijire. Balsamul de buze, crema de mâini si cremele nutritive pentru fata trebuie sa ocupe primul loc in lista noastra de shopping! In privinta machiajului, trecem de la pastel la culori inchise, ultra– feminine si senzuale!


Buze hidratate Daca as face un top al produselor de care nu ne putem lipsi iarna, balsamul de buze ar ocupa primul loc. Fara el, ne putem lua adio de la ruj!( ruj Little Red Dress)

Hidratare intensa Nu te feri de cremele onctuoase in sezonul rece! Acestea creeaza pe ten un filtru protector care tine la distanta efectele nocive ale vântului aspru si rece. (Avon Solutions Winter)

Maini fine Mâinile sunt cele mai afectate in sezonul rece, de aceea trebuie sa le protejam constant. Crema de mâini nu trebuie sa ne lipseasca din geanta! Trebuie aplicata ori de câte ori simtim nevoia.(Avon Care)

De la pastel la intens Renunta la nuantele pastelate si foarte vesele in favoarea tonurilor mai inchise, cu aer retro. Rosul nu trebuie sa lipseasca din selectia de lacuri in sezonul rece.(Nailwear Pro)

Piele catifelata Chiar daca nu mai sunt la vedere, picioarele, abdomenul si bratele au nevoie de ingrijire constanta. Aplica zilnic lotiuni hidratante sau unturi de corp si nu uita de uleiurile hranitoare! (Ulei pentru baie si masaj, Planet Spa)

Comentarii