Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

joi, 27 mai 2010

Trucuri pentru o manichiură rapidă

Cuticule: uită de forfecuţă - alege un dizolvant special. Aplici o picătură pe cuticulă şi vei vedea cum pieliţa subţire se retrage la baza unghiei şi aproape dispare. Ca să nu mai aibă aspect zdrenţuit, ai nevoie de un fluid hrănitor, pe care să-l aplici zilnic cu puţin masaj. Nu vei mai simţi nevoia să le mai tai dacă sunt mereu hidratate şi fine.

Conturul: cu unghiera, şi nu cu forfecuţa sau cu pila, pentru că are mai multă precizie şi nu ţi se vor mai exfolia unghiile atât de uşor.

Lacul: poate avea nuanţa ta preferată, dar să fie în varianta cu uscare rapidă. Aplică două straturi, corectează cu stiloul special dacă ţi-a scăpat pensula “în decor” şi apoi pictează-ţi un mic model, cu oja specială, dotată cu un ac fin în loc de pensulă.

Există chiar şi manichiură extra-rapidă, sub forma unor plasturi pe care îi lipeşti pe unghie şi îi tai apoi în forma unghiei. Manichiura rezistă intactă până când unghia creşte vizibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: