Gene spectaculoase cu Avon

Cand vine vorba de make-up, mascara este unul dintre cele mai populare produse cosmetice. O mascara poate crea sau distruge un machiaj. Aceste ponturi legate de aplicarea corecta a unei mascara te vor ajuta cu siguranta.


1. Alege o mascara potrivita
In functie de formula pe care o alegi, o mascara are abilitatea de a da volum genelor, a le alungi sau curba, in ansamblu schimband aspectul fetei tale. O mascara waterproof se recomanda atunci cand mergi sa inoti, cand faci sport sau participi la evenimente emotionante.

Exista numeroase tipuri de mascara dar este important sa il alegi pe cel care se potriveste cel mai bine ocaziei pentru care este realizat machiajul.

Pentru un machiaj de zi poti alege o mascara cu efect de alungire a genelor iar pentru noptile petrecute cu prietenele sau ocaziile speciale poti opta pentru o mascara care sa ofere volum dar si curbare genelor tale.

Acestea sunt cele mai bune mascara, pe care ti le recomandam cu multa caldura.
Cand vine vorba de make-up, mascara este unul dintre cele mai populare produse cosmetice. Un mascara poate crea sau distruge un machiaj. Aceste ponturi legate de aplicarea corecta a uneii mascara te vor ajuta cu siguranta.

2. Alege cu grija culoarea
Cele mai bine vandute mascara sunt cele de baza. Negru si maro sunt nuantele cele mai potrivite atat pentru un machiaj de zi cat si unul de seara.

Poti opta si pentru o mascara in culori la moda precum albastru, mov, auriu sau argintiu. O noua tendinta o constituie rimelul incolor care ofera genelor volum si stralucire, fara a interveni la capitolul culoare.


Daca ai gene blonde sau roscate se recomanda sa alegi o mascara light brown pentru un look casual si un dark brown pentru machiajul de seara. In schimb, daca ai genele inchise la culoare poti folosi mascara dark brown sau negru in timp zilei iar seara, obligatoriu, negru.

3. Ai grija cum scoti periuta din tub
Scoate periuta cu o singura miscare. Daca vei introduce de mai multe ori periuta in tub acest lucru duce la intrarea aerului iar mascara se va usca mult mai repede.

Asigura-te ca atat periuta cat si marginea tubului sunt curate altfel nu vei putea aplica usor si corect mascara.

4. Aplica pe genele superioare
Plaseaza peria pe partea de dedesupt a genelor superioare. Misca-o usor inspre varful genelor folosind miscari in zig-zag.

Foloseste inclinat periuta pentru a asigura curbarea genelor dar si definirea lor. Incearca sa nu clipesti pentru cateva secunde pana se usuca mascara.

Aplica un al doilea strat pentru un efect de senzatie dar numai dupa ce primul strat este uscat complet.

Foloseste un pieptene special pentru gene care va inlesni separarea lor. De asemenea poti folosi o pensula de la un rimel vechi, pe care in prealabil o speli foarte bine astfel incat sa fie mereu curata.

Un truc pe care il folosesc cei mai cunoscuti make-up artists din lume il constituie folosirea unei mascara cu efect de alungire si ulterior a uneia care sa ofere volum.

5. Aplica pe genele de jos
Foloseste o cantitate mult mai mica de mascara si incepe rimelarea de la marginea genelor.

Aplica discret pentru a oferi doar o nuantare a genelor.

6. Inlatura excesul de mascara
Foloseste un betisor cosmetic pe care aplica o cantitate mica de demachiant, pentru a inlatura excesul de mascara.
Daca tu consideri ca este necesar poti adauga inca un strat de mascara.


Vezi tipuri de mascara Avon.

Comentarii