Gama speciala pentru ingrijirea parului

Avon a lansat cateva produse capilare de top care te vor ajuta sa pastrezi parul vopsit cat mai sanatos si mai stralucitor.

Special pentru brunete

Daca parul tau este inchis la culoare, foloseste de la Avon produsele din gama speciala pentru brunete. Aceasta contine sampon, balsam si masca-tratament, toate imbogatite cu extracte de nuc si cafea. In plus, complexul hidratant si filtrele UV vor da parului stralucire maxima.

Samponul curata perfect parul, il protejeaza pe toata lungimea lui si ii da un plus de volum.
Balsamul protejeaza parul de coafarea la cald, il hidrateaza intens, fara sa-l incarce. Trebuie aplicat dupa samponare, se lasa sa actioneze 3 minute, apoi se clateste cu apa din abundenta.

Ultima etapa pentru o ingrijire completa a parului este aplicarea mastii: se foloseste pe parul zvantat cu prosopul, inainte de coafare. Avantajul acestei masti este ca nu se clateste, deci vei economisi ceva timp!


Special pentru blonde

Parul deschis la culoare este mult mai greu de intretinut, mai ales daca pentru obtinerea nuantei respective ai apelat la procedee chimice (decolorare, vopsire, suvitare). Avon a creat special pentru tine o gama de produse capilare ce cuprinde trei produse: sampon, balsam spray leave-in si masca tratament. Toate produsele contin Complexul Defence Shield, extracte de musetel si floarea soarelui, ingrediente minune ce redau parului stralucirea si mentin culoarea foarte luminoasa.

Samponul curata si purifica firul, scoate in evidenta reflexele blonde, hranind si revitalizand parul pe toata lungimea lui.
Balsamul spray leave-in neutralizeaza tonurile inchise, gri sau galbene si se foloseste prin pulverizare pe parul umed, inainte de coafare.
Masca tratament repara intens firele degradate si lasa parul matasos si stralucitor. Se aplica uniform dupa samponare si se clateste dupa 3 minute.


Comentarii