Fergie lanseaza primul sau parfum prin intermediul AVON

Intr-un comunicat de presa dat recent de catre AVON Cosmetics, Fergie va lansa parfumul sau personal la AVON in noiembrie 2010.
Dupa colaborari cu Reese Witherspoon, Patrick Dempsey si Courtney Cox, AVON o alege pe Fergie pentru urmatoarea lansare de succes: “Suntem extaziati de acest parteneriat cu Fergie si simtim ca va rezone puternic cu repezentantii AVON si consumatorii, atat pentru simbolul fashion/stil, cat si pentru faptul ca esti o femeie foarte talentata”, spune Jeri Finard, Vice Presedinte AVON Products, Inc. “Fergie este o femeie puternica, sigura pe ea si unica, care ramane loiala sine si credintelor sale. Ii inspira pe altii prin mesajele sale spunandu-le ca visele oricarei persoane pot deveni realitate – mesaj care se afla in centru brandului AVON”.
“Sunt atat de entuziasmata de parteneriatul cu AVON pentru a-mi dezvolta primul parfum. Caut mereu noi modalitati pentru a ma exprima, si parfumul este oczia perfecta pentru a-mi impartasi originalitatea si credintele fanilor mei si consumatorului AVON. Nu as putea fi mai fericita decat prin colaborarea cu un brand care schimba vietile femeilor atat de mult”, declara Fergie.

Prima apartie Fergie pentru AVON a fost realizata pe 27 octombrie la Annual Gala Event in New York.

Comentarii