Fă ceva pentru tine

Te-ai săturat să ceri tot timpul bani când ieşi în oras? Ţi-ar plăcea să-ţi foloseşti calităţile de bună prietenă sau să împărtăşeşti din pasiunea ta pentru frumuseţe şi îngrijire în timpul liber, obţinând şi un câştig din asta? Atunci înseamnă că a venit vremea să faci ceva pentru tine! Iată care sunt „simptomele” şi paşii.
Ai vrea să schimbi ceva în viaţa ta, dar nu prea ştii de unde să începi. Cel mai la îndemană este să-ţi schimbi lookul sau să încerci o schimbare de statut. Simţi că ai putea face ceva mai mult?

Toate femeile vor să fie recunoscute pentru caliţătile lor - atunci când aceste calităţi personale se pot transforma şi într-un câştig, combinaţia este de-a dreptul fericită!

Pentru a trece de la gând la fapte ai însa nevoie să urmezi câţiva paşi.
Inainte de a trece la acţiune, stabileşte-ţi foarte bine scopurile. Vezi ce-ţi lipseşte din viaţă în acest moment. O listă cu plusuri şi minusuri ar fi foarte utilă. Odată terminată lista vei ştii exact ce ai de făcut.
Dacă foloseşti şi îţi plac produsele Avon, acum este mai convenabil să le comanzi direct. Dar de ce ar fi aceasta o oportunitate pentru tine? Simplu – pentru că:
  • Vei obţine discounturi la produsele pe care le foloseşti sau le comanzi pentru alţii şi cadouri;
  • Dacă iţi doreşti să comanzi mai mult decât pentru tine, aceasta dorinţă se poate transforma într-un câştig;
  • Nu trebuie să-ţi baţi capul cu comenzile, este foarte simplu: dai comanda pe internet şi livrarea se face unde vrei tu, în 48 de ore!
  • Nu te ingrijora în legatură cu termenul de plată, pentru că este suficient de lung;
  • Ai ocazia să cunoşti mereu oameni noi, să socializezi sau să-ţi faci noi prieteni




Organizeaza-te!

Nu te mulţumi cu putin, fii intotdeauna conştientă că poţi mai mult.

Nu-ţi fie frică de schimbare sau de noi provocări - frica te poate impiedica să vezi şi să fructifici o serie de oportunităţi financiare sau sociale.

Lasă-te inspirată de Avon!
Oportunităţile sunt la tot pasul, trebuie doar să ai deschidere şi să ştii să profiţi de ele. Mai mult, cum spuneam, poţi să îmbini plăcerea şi calităţile personale cu utilul.
Sună bine, nu?

Pune carisma la bataie

Nu uita: „exerciţiul este mama învaţăturii”! Foloseşte-te de noua oportunitate transformată într-un câştig, pentru a-ţi exersa acele calităţi care te vor ajuta mereu în viitor: cum să fii organizată, sociabilă, hotărâtă şi încrezătoare, cum să îţi construieşti o imagine.

Fii mereu optimistă, lucrurile bune se întâmplă celor care gândesc pozitiv şi se ştie deja ca oamenii reacţionează mai bine în faţa persoanelor vesele!

Comentarii