Vreau sa imi castig independenta financiara-reprezentant Avon

Avon te ajută să-ţi foloseşti calităţile şi te pune în valoare.

Ai vrea să schimbi ceva în viaţa ta, dar nu prea ştii de unde să începi. Cel mai la îndemană este să-ţi schimbi lookul sau să încerci o schimbare de statut. Simţi că ai putea face ceva mai mult?
Toate femeile vor să fie recunoscute pentru caliţătile lor - atunci când aceste calităţi personale se pot transforma şi într-un câştig, combinaţia este de-a dreptul fericită!

Nu-ţi fie frică de schimbare sau de noi provocări - frica te poate impiedica să vezi şi să fructifici o serie de oportunităţi financiare sau sociale.


Lasă-te inspirată de Avon!

Oportunităţile sunt la tot pasul, trebuie doar să ai deschidere şi să ştii să profiţi de ele. Mai mult, cum spuneam, poţi să îmbini plăcerea şi calităţile personale cu utilul.


Dacă foloseşti şi îţi plac produsele Avon, acum este mai convenabil să le comanzi direct


 Primi pasi pentru a deveni reprezentant Avon:

1. Testeaza produsele Avon. Poate ca esti deja un mare fan al produselor Avon. Dacă nu esti familiarizata cu produsele, este o idee bună de a plasa o comandă şi a le testa. E greu să vinzi produsele care nu iti plac.

2. Alcatuie o listă de potenţiali clienţi: familie şi prieteni, care folosesc si comanda produse Avon.


3. Inscrie-te pentru a deveni reprezentant Avon:

Pentru a avea clienţi, începe cu familia, prietenii, colegi de birou, vecini. Anunta toată lumea că eşti un reprezentant. Acest lucru te va ajuta in vanzari.


Sfaturi pentru un reprezentant nou inscris:

Cafeaua de la ora 5 – de ce n-ai chema colegele/prietenele la o cafea la tine acasă sau la serviciu pentru a le arăta broşura şi produsele tale de la Avon ? Vor fi tare încântate, iar atmosfera creată le va stimula apetitul pentru cumpărături.

Broşura pentru tine – personalizează broşura pe care o oferi prietenelor tale prin ataşarea unor post-it-uri la paginile de interes pentru acesta, marcând cele mai tari oferte, sau scriindu-le numele pe coperta broşurii şi chiar oferind o dedicaţie!

Cadou de mulţumire – ce-ar fi dacă, fiecărei cunoştinte care ţi-ar recomanda alte persoane iubitoare de produse cosmetice, i-ai oferi un mini set de mostre sau un produs în ofertă în acea campanie ?

Nu uita! - când finalizezi o întâlnire atrage atenţia asupra produselor necesare oricând, dar de care uităm frecvent: săpunul şi şamponul care sunt pe sfârşite, o cremă de mâini pentru la birou, un luciu de buze pentru evenimente neprevăzute.

Lansare Avon – cum ai putea să atragi atenţia asupra unei lansări de parfum? Ofera-le cunoştinţelor tale eşarfe - pe care le poţi confecţiona singura - ce poartă aroma placută a parfumului ! Cum poţi atrage atenţia asupra unei game noi de machiaj ? Ofera bomboane în ţiplă colorată şi provoacă astfel o discuţie pe tema “simfonia culorilor”! Dar asupra unor produse din gama Naturals ? Oferă-le câte un fruct şi aminteşte-le de aromele copilăriei.

Colţul Avon – există un loc vizitat de multe persoane pe care tu îl poţi aranja în stil Avon ? Sala de aşteptare de la un cabinet stomatologic, salonul de primire de la coafor, holul de intrare într-o instituţie, un spaţiu nefolosit într-un magazin, culoarul de acces al elevilor şi profesorilor. Prezenţa ta alături de materialele de promovare Avon vor atrage noi interesaţi de produse cosmetice.

Recomandarea ta - pentru că vrei sa fii întotdeauna la curent cu opiniile colegelor tale în legătură cu produsele Avon, pentru că vrei să le demonstrezi cât de importanta e parerea lor pentru tine, creaza această carte de onoare în care fiecare colegă să-şi noteze parerea şi observaţiile despre produsul favorit. Prezentarea opiniilor potenţialilor doritori de produse Avon îi va convinge şi pe aceştia.

La mulţi ani - oferă un cadou cunoştinţelor tale în preajma zilei lor de naştere dându-le posibilitatea să-şi aleagă un produs din broşura campaniei curente.
Hai să petrecem - prietena ta vrea să organizeze de ziua ei o întâlnire cu fetele ? Prezenţa ta împreună cu un set impresionant de produse de prezentare va fi un cadou frumos pentru ea şi o ocazie pentru toata lumea să testeze produse.

Calendarul cadourilor - ajută-ţi colegele să-şi întocmească un calendar cu zilele de naştere ale membrilor familiei şi prietenilor şi asigură-te că eşti prin preajmă pentru a le oferi suport în cumpărarea cadourilor.

Loto Prono Avon – 6 din 149 ! Crează pentru prietenele tale un aşa zis cupon de joc Loto Prono cerându-le să aleaga 6 numere de la 1 la....(ultima pagină a broşurii) împreună cu 6 produse favorite. Dacă vreunul dintre produse va fi prezent in broşura viitoare la pagina menţionată, pregateşte un mic cadou pentru prietena ta care a ghicit pagina corectă pentru cel putin 3 produse.

Pune carisma la bataie
Nu uita: „exerciţiul este mama învaţăturii”! Foloseşte-te de noua oportunitate transformată într-un câştig, pentru a-ţi exersa acele calităţi care te vor ajuta mereu în viitor: cum să fii organizată, sociabilă, hotărâtă şi încrezătoare, cum să îţi construieşti o imagine.


Fii mereu optimistă, lucrurile bune se întâmplă celor care gândesc pozitiv şi se ştie deja ca oamenii reacţionează mai bine în faţa persoanelor vesele!

Comentarii