Vreau sa devin reprezentant

Activitatea de reprezentant nu implica nici o investitie, doar putin timp liber si dorinta de a obtine un venit suplimentar. Avon nu solicita taxa pentru a primi pachetul de inscriere si nici taxa pentru inscrierea propriu-zisa. Platesti numai pentru ceea ce comanzi, in 18 de zile de la plasarea comenzii.

Pentru a incepe aceasta activitate, este necesar sa aduni de la persoanele apropiate (colege, vecine, prietene, rude, etc) o comanda intre 110 si 400 RON, folosindu-te de brosurile Avon pe care le primesti de la mine in pachetul de inscriere. Eu voi fi coordonatorul tau si te voi ajuta in tot ceea ce faci (inscriere, plasare comenzi, informatii, noutati, etc).

Avon iti faciliteaza modalitatea de a plasa comenzi online, aceste putand fi plasate foarte usor prin intermediul unui formular simplu de comanda, precum si prin alte modalitati de comanda (SMS) - astfel castigi timp fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la sediul Avon.

Comenzile se livreaza la orice adresa din tara în 48 de ore, livrarea facându-se prin Fan Courier cu o taxa de transport de 7,5 RON care nu se plateste curierului, ci se adauga la factura.

In sprijinul tau Avon s-a gandit si la plata facturilor ce vin odata cu produsele comandate. Plata se poate face fie la CEC fie la bancomatele Citi Financial, Banca Transilvania, Posta Romana.

Reprezentantii beneficiază de discount pentru comenzile plasate, în felul următor:


- 15% pentru comenzile de peste 110 RON;
- 20% pentru comenzile de peste 260 RON;
- 25% pentru comenzile de peste 390 RON;
- 30% la comenzile de peste 550 RON , dupa minim 3 campanii de activitate.

Gandeste-te numai la oportunitatea de a face ceva pe cont propriu, la beneficiile personale si materiale. Poti castiga cat de mult vrei tu in timpul liber sau in paralel cu facultatea si sa ai astfel parte de recunoastere si beneficii! 


Depinde numai de tine sa ai mica ta afacere, sa fii independenta financiar.

Comentarii

  1. Buna ziua!As avea o singura intrebare..
    Daca nu locuiesc in zona sau in vecinatatea zonei in care sunteti dumneavoastra cum voi semna formularul/contractul de inscriere?
    astept raspunsul dumneavoastra justm3_2008@yahoo.com
    multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, exista un formular care se numeste Formular de inscriere reprezentant Avon (in partea dreapta sus), in care trebuie sa completezi mai multe informatii: varsta, adresa, oras si in functie de aceste informatii un lider Avon va lua legatura cu tine si te va indruma.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: