Tratamentul in 7 Pasi de Ingrijire a Unghiilor

1. CURATIRE

Stergeti unghiile aplicand
lichidul de curatare a lacului de unghii cu un disc de bumbac, dinspre baza unghiilor catre varf. Acest proces ar trebui urmat chiar daca pe unghii nu exista oja.

2. FORMA

Retusati forma unghiilor cu o
pila fina de unghii tinand-o intr-un unghi de 45° fata de unghie. Miscarea de retusare trebuie facuta mereu in aceeasi directie. Retusurile nu trebuie facute foarte in adancime pentru ca aceasta duce la slabirea rezistentei unghiilor.

3. CONDITIONARE

Inmuiati cuticulele in apa calda timp de 1 minut. Nu taiati niciodata cuticulele. Ele trebuie impinse foarte usor inapoi cu un dispozitiv special creat pentru acest lucru.

4. CREMA

Aplicati crema de maini. Masati fiecare deget de la baza inspre varf pentru a stimula circulatia sangelui si a reface textura pielii. Puteti continua masajul si pe brate pana in dreptul coatelor.

5. PROTECTIE

Aplicati un strat de baza pentru a proteja unghiile. Oja are un aspect mai delicat si rezista mai mult timp.
Intaritorul de unghii confera extra protectie si previne ruperea si exfolierea unghiilor si se recomanda aplicarea acestuia si sub varful unghiilor. Intaritorul de unghii trebuie lasat sa se usuce bine inainte de aplicarea ojei.

6. LUSTRUIRE

Aplicati oja in trei directii: de la baza unghiei spre varful acesteia, pe mijloc si apoi pe laterale. Aplicati doua straturi lasand un timp de zece minute intre cele doua aplicari pentru ca oja sa se usuce.

7. FINISARE

Aplicati deasupra ojei un strat de
lac de unghii transparent care sa protejeze si care sa confere luciu. STAREA SI ASPECTUL UNGHIILOR

1. PROBLEMA: Incetinirea sau stoparea cresterii unghiilor.

CAUZE: Din cauza unor boli sau a alimentatiei necorespunzatoare, procesul de crestere a unghiilor poate fi incetinit sau chiar oprit. Cand acest proces reincepe el este insotit de o linie sau banda care se formeaza la baza unghiei. Aceasta se deplaseaza catre varful unghiei in timpul procesului de crestere.

2. PROBLEMA: Unghiile prezinta semne de imbolnavire. Semnele de imbolnavire cel mai des intalnite sunt: exfolierea, aparitia unor pete albe pe suprafata unghiilor, incretirea evidenta sau ingalbenirea unghiilor.

CAUZE: - tratament ineficient de ingrijire a unghiilor - utilizarea frecventa a lichidului de curatare a lacului de unghii

SOLUTII: Avon a introdus in formula
lichidului de curatare a lacului de unghii un ingredient hidratant ce combate efectele provocate de acetona.

Comentarii