Slider Blog

Tu esti magia sarbatorilor ! Uleiul de curățare – descoperă-i puterea magică în ritualul zilnic! Trucuri pentru o petrecere  de neuitat Pregateste din timp cadourile pentru Craciun! 5 trucuri pentru o schimbare de look instant Cum se ingrijeste tenul matur Eve Collection Redefineste-ti stilul de conturare a ochilor Curățarea – primul pas către un ten frumos! Cum să aplici perfect rujul? Vrei sa scapi de celulita? Acționeaza eficient!

joi, 1 decembrie 2011

Structura parfumului

In momentul in care folosim un parfum, putem observa ca dupa cateva minute de la aplicare mirosul acestuia pare sa se schimbe. Motivul acestei schimbari este defapt modul in care reactioneaza cu uleiurile naturale ale corpului in timp ce se volatilizeaza. Mirosul unui parfum este format din trei note distincte care caracterizeaza nivelele de volatilizare ale ingredientelor din compozitia sa.


NOTA DE VARF
Reprezinta primul miros pe care-l simtim imediat dupa aplicare. Este extrem de volatil si poarta mirosul delicat si proaspat al parfumului.


NOTA DE MIJLOC
Reprezinta mirosul pe care-l simtim dupa circa 30 de minute sau chiar o ora de la aplicare. Este momentul cel mai bun in care va puteti alege parfumul. Aceasta nota a parfumului nu este asa de volatila ca si precedenta si poarta mirosul clar si cald al parfumului.


NOTA DE BAZA
Reprezinta mirosul parfumului la doua ore de la aplicare. La aceasta nota ingredientele nu sunt aproape deloc volatile. Poarta mirosul puternic, bogat si persistent al parfumului. Iata de ce, de la o persoana la alta, acelasi parfum va mirosi diferit dupa ce trec cateva ore de la aplicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza, asa ca te invit sa iti spui parerea: