Parfumuri Avon pentru El

RETROSPECT

Este un parfum pentru barbatii tineri, in pas cu moda, dar care apreciaza valorile clasice, traditionale, pentru barbatii nostalgici, romantici si care sunt indragostiti de farmecul trecutului. Este un parfum clasic, dar cu inima moderna.Compozitie clasica si totusi mereu in pas cu moda, formata din arome picante, lavanda, acorduri lemnoase, ce trezesc amintiri si nostalgii. Ea creaza in minte imaginea simbolica a unui barbat adevarat ...

APA DE TOALETA CLASS ACT

Este o combinatie fascinanta de note proaspete si de note dulci. Din inima parfumului tasnesc note de busuioc, cimbru, salvie si se impletesc cu acorduri de ienupar, floare de tei si iasomie. La baza parfumului se regasesc note de muschi proaspat si de lemn de santal. Barbatul care foloseste aceasta apa de toaleta este inteligent, fermecator si putin sofisticat. Intotdeauna arata bine si este imbracat cu stil. Ii place ca tot ceea ce il inconjoara sa fie de calitate.Este pur si simplu un barbat stilat.

INDIVIDUAL BLUE for HIM

Apa de toaleta Individual Blue pentru El este complexa si neechivoca la fel ca orice barbat cu personalitate.Racoroasa la prima impresie, ascunde note sentimentale de lavanda si arome amarui de grapefruit. Cand incepeti sa ii cunoasteti mai bine aroma, veti simti caldura raspandita de mosc si de lemnul de santal. Aroma de rozmarin va va indemna cateodata la reverie. Individual Blue pentru El – un parfum cu personalitate proprie.
sursa: avon.md

Comentarii